«Домострой - 2018» відкриває весняний виставковий сезон

1 березня у виставковому центрі «Козак-Палац» відкрила роботу 32-а спеціалізована виставка будівельних технологій та матеріалів «Домострой-Весна-2018». Організатор заходів – Запорізька торгово-промислова палата за підтримки Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради, Турецько-української бізнес-асоціації TUID, профільних відомств та асоціацій.

Цього року виставка має міжнародний статус: вперше учасником «Домострой-Весна» стала представницька делегація Турецької Республіки у складі більше 70 керівників промислових компаній, експертів Торгово-промислової палати міста Черкезкой.

Президент Торгово-промислової палати м. Черкезкой Сулейман Козува:

- Ми дуже любимо Україну! Ми хочемо зрозуміти, що можемо вам запропонувати і визначити шляхи співпраці. Завтра у нас буде круглий стіл, де ми обовязково зустрінемося з представниками українських фірм, і, сподіваємося, що укладемо контракти і будемо співпрацювати з вашими виробниками.

До складу турецької бізнес-місії входять керівники компаній - власники бізнесу не тільки у сфері будівництва, але й машинобудування, металообробки, литва, легкої промисловості та багатьох інших галузей промисловості.

За час свого існування виставка значно розширила тематику експозицій та поряд із будівельними технологіями та обладнанням успішно презентує рішення у галузі енергозбереження, комунального господарства, архітектури, інтер’єру та ландшафтного дизайну, безпеки та захисту, сучасних інформаційних технологій. Тим самим підтверджуючи на практиці, що будівельна галузь є визначальною для багатьох сфер економіки.

У виставковому проекті «Домострой-Весна-2018» беруть участь більше 100 компанії, що представляють українську та закордонну продукцію, широкий спектр інноваційних рішень та технологій. У числі основних розділів виставки – будівельні товари та послуги, опалювальне обладнання, оздоблювальні матеріали, освітлення, інженерні системи, тепло-, енерго-, водооснащення.

Зроблено в Україні

Близько 70% учасників – це українські компанії-виробники продукції та послуг. Зокрема, «АІСС-Груп» - виготовлення та встановлення автоматичних воріт, «Валькірія» - виробник пінополістирольних блоків для технології «Термодом», «Арлед» - світодіодні світильники для промислового та офісного призначення, «Югсталь» - металоконструкції за типовими та індивідуальними проектами, «Дігідрол» - обладнання для очищення води, «Ритм» - тротуарна плитка, «Ніка-Буд» - дитячі та спортивні майданчики та багато інших.

Промислово-комерційна фірма «Мотор» пропонує до уваги відвідувачів всі переваги технології «Розумний дім» - інтелектуальну систему управління, що забезпечує автоматичну роботу всіх систем життєзабезпечення та безпеки, а також – впровадження комплексних рішень електропостачання, опалення, вентиляції.

Один з важливих напрямків виставки – енергозбереження та енергоефективність презентують підприємства «Зелена система», «Теплостар», «Термотехнології».

Більш детальне знайомство з технологіями, представленими на виставці, можна буде отримати під час спеціальних семінарів від компаній-учасників «АКВА-Імперія», «ТЕХ-БУД», «Зелена система».

Участь у виставці беруть і представники науки. Зокрема, факультет будівництва, архітектури та дизайну Запорізького національного технічного університету представить власні дизайнерські роботи під час конференції «Будівництво і дизайн: матеріали, технології, оптимізація».

Режим роботи виставки:

1-2 березня з 10.00 до 17.30

3 березня з 10.00 до 15.00

З більш детальною інформацією про виставку та програмою заходів можна ознайомитися на сайті: www.expo.zp.ua

200x150