Запорізька продукція – на європейських ринках

IMG 40d08d07995ef5f3eec648c65f2400ad VУ польському місті Познань завершила роботу щорічна Міжнародна виставка будівельної галузі «BUDMA». За сприяння Запорізької торгово-промислової палати вже вчетверте свою продукцію представила компанія «РОЛЛ ГРАНД» - запорізький виробник комплектуючих для всіх типів воріт, член ЗТПП.

Директор ТОВ «РОЛЛ ГРАНД» Владислав Бащеванжи розповідає, що компанія презентувала на виставці свої нові вироби – чотири профілі та необхідні аксесуари. Ці комплектуючі необхідні для підвісних воріт, дверей, міжцехових воріт, тож можуть використовуватися у найрізноманітніших сферах промисловості.

«Європа повинна покупати продукцію, виготовлену в Україні», -переконаний Владислав. У цьому напрямку компанія вже має помітні перемоги та не планує зупинятися. Протягом всіх днів роботи на стенді запорізької компанії проходили перемовини, бізнес-зустрічі з потенційними діловими партнерами. В результаті - вже одразу по завершенню виставки відбулися ділові візити до Німеччини, Литви, Білорусі.

Наразі ж продукція компанії представлена у Молдові, Румунії, Латвії, Білорусі, Казахстані, а вироби з комплектуючими «РОЛЛ ГРАНД» – у Швейцарії, Новій Зеландії, ПАР, Північній Америці.

200x150