lb

Фінансова звітність та законодавчі зміни

1Перший практикум у 2018 році для бухгалтерів та економістів традиційно присвятили особливостям складання фінансової податкової звітності та законодавчим змінам. Отримати практичні знання до Запорізької ТПП завітали представники понад 40 підприємств регіону, що представляють найрізноманітніші галузі економіки.

-Сьогодні перед бухгалтерами стоїть непросте завдання: без помилок відзвітуватися за 2017 рік та врахувати всі законодавчі зміни у поточній роботі в новому році, - зазначає спеціаліст з питань оподаткування, автор багаточисельних публікацій у профільних виданнях Олена Бондарєва.

Зокрема, ведуча та експерт заходу детально зупинилася на формах звітності для різних категорій підприємств – малі, середні, великі, термінів надання звітності та на багатьох інших профільних питаннях. У фокусі уваги  –  зміни у Держбюджеті-2018, Податковому кодексі, Закони «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність», "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг", проведення річної інвентаризації, декларація на прибуток, податкові накладні та інша практична інформація.

Важливо, що кожен учасник зустрічі отримав добірку методичних матеріалів і рекомендацій, що стануть у нагоді під час роботи.

З інформацією про наступні освітні заходи, присвячені останнім законодавчим змінам, актуальним  нововведенням можна ознайомитися на сайті навчального центру «ТПП-Академія» www.bizedu.com.ua