broker tamojnya zaporozhzhye eur1

СПІЛЬНІ ПРАГНЕННЯ – СПІЛЬНИЙ РЕЗУЛЬТАТ

Зацікавленість у пошуках взаємовигідних інтересів та можливих напрямків співробітництва між Запорізькою областю та Польщею Генеральний консул Республіки Ян Гранат виразив на зустрічі з керівниками області та міста, Запорізької торгово-промислової палати.
Партнерський, за визначенням гостя, перший візит до нашого регіону відбувся в рамках низки зустрічей, які посадовець проводить по всій Україні. Налагодження тісних контактів з областями держави, представниками бізнесу та культурних спілок, послаблення візового режиму між державами, - коло основних напрямків спільної роботи.

Під час відвідування Запорізької торгово-промислової палати Ян Гранат зустрівся з віце-президентом ЗТПП Дмитром Антонюком, який ознайомив Генерального консула Польщі з діяльністю організації як центру ділового співробітництва регіону. Представник запорізької сторони детально зупинився на виставковій діяльності Палати та підкреслив зацікавленість у залученні польських бізнесменів до участі в спеціалізованих виставках, форумах. Запорізька торгово-промислова палата зацікавлена і в реалізації спільних освітніх програм, заходів.
У свою чергу, Ян Гранат пообіцяв сприяти активізації цієї роботи, налагодженню контактів між польськими та українськими бізнес-школами та зазначив три взаємопов’язані критерії успішних партнерських відносин: «Співробітництво. Торгівля. Інвестиції».

Довідково:
• З 1995 року діє угода між Запорізькою та Лодзинською торгово-промисловими палатами.
• Угода про співробітництво ЗТПП з Польсько-литовською господарською палатою східних ринків була підписана у 2003 році.
• У рамках співробітництва торгово-промислових палат регіонів відбувається обмін комерційними пропозиціями підприємців, інформацією про пріоритетні напрямки розвитку економіки.