broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Засідання Міжнародного Трейд-клубу 12 жовтня

180 m
Запорізька торгово-промислова палата запрошує взяти участь у засіданні Міжнародного Трейд-клубу, яке відбудеться в рамках Міжнародного форуму з кооперації територіальних громад і бізнесу «InCo Forum - 2017» 12 жовтня у ВЦ «Козак-Палац».
 Участь в заході візьмуть більше 25 представників торгово-економічних місій посольств іноземних держав, акредитованих в Україні, представників ділових кіл і міжнародних організацій.

Основною метою Трейд-клубу є встановлення нових ділових контактів між Запорізькими та іноземними компаніями, потенційними інвесторами.

Проведення такого заходу – це унікальна можливість для регіонального бізнесу представити свої інвестиційні проекти та комерційні пропозиції, отримати інформацію щодо особливостей роботи з даними країнами, а також, що найголовніше, встановити безпосередні прямі контакти із світовим бізнесом.

Запрошуємо Вас прийняти участь у В2В зустрічах, що відбудуться 12 жовтня у ВЦ «Козак-Палац» (вул. Перемоги, 70Б), конференц-зал, 1 поверх о 14.00 в рамках Панелі Форуму «Інтеграція у світове співтовариство та розвиток міжнародних коопераційних зв’язків».

pdfЗавантажити: List of participants Trade club.pdf

Участь в заході безкоштовна.

Реєстрація обов'язкова за http://form.jotformeu.com/72603092925355
тел.: 061-233-11-72, е-mаіl: oso@ссі.zр.uа.

Довідково: Всеукраїнська громадська організація «Міжнародний Трейд-клуб в Україні» об'єднує співробітників торгово-економічних відділів майже 60 посольств і міжнародних організацій, акредитованих в Україні. Мета діяльності Трейд-клубу - створення умов для надання іноземним дипломатам більш повної інформації про економічний потенціал України, сприяння просуванню українських товарів на міжнародні ринки, залучення в Україну іноземних інвестицій.