broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Центр підтримки бізнесу м.Запоріжжя надає місцевому бізнесу інформацію для розвитку з залученням міжнародних партнерів

1 Small20 вересня у Центрі підтримки бізнесу м. Запоріжжя, основаному на базі Запорізької торгово-промислової палати, відбулася презентація ЄБРР, покликана ознайомити компанії регіону з можливостями надання грантів на консалтингові проекти у рамках ініціативи EU4Business.

Експерт зустрічі представник Харківського офісу ЄБРР Тимур Халілов у своєму вступному слові зазначив, що проекти Банку покликані забезпечити успішний перехід до ефективної ринкової економіки:«Наша діяльність спрямована на те, щоб в Україні сформувався усталений сегмент бізнесу, який може бути надійним партнером для європейських компаній, зможе представляти свої товари по всьому світу, відповідатиме світовим стандартам та вимогам міжнародних партнерів».

ЄБРР допомагає представникам малого та середнього бізнесу отримати кваліфіковану консалтингову підтримку від передових консультантів, які вже мають великий досвід у реалізації проектів, розуміння проблематики ринку та знання інструментів, які дуже важливі для розвитку компанії на внутрішньому та зовнішньому ринках.

Тим часом активна фаза реалізації програми EU4Business у Запоріжжі тільки набирає обертів. Віце-президент Запорізької торгово-промислової палати Андрій Куц ознайомив учасників зустрічі з найближчими заходами у рамках діяльності Центру підтримки бізнесу м. Запоріжжя. Це перш за все тематичні форуми, присвячені переробці агропродукції та сектору HoReCa, а також - ряд тренінгів для бізнесу.

Кожного дня Центр працює у форматі індивідуальних звернень та консультацій.

«Запрошуємо представників підприємств до Центру підтримки бізнесу. Ми завжди відкриті для вас і зможемо надати необхідну вам інформацію для реалізації Ваших ідей та прагнень щодо розвитку вашого бізнесу», - зазначив Андрій Куц.

Довідка

• Наприкінці 2016 року Запорізька торгово-промислова палата була обрана інформаційним партнером ЄБРР в рамках програми EU4Business. На базі ЗТПП було створено Центр підтримки бізнесу.

• Ініціатива «EU4Business» об’єднує усі програми ЄС, спрямовані на підтримку малих і середніх підприємств у регіоні Східного партнерства, до якого входять ЄС, його держави-члени і шість країн-партнерів: Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна. Більш детальна інформація на офіційному веб-сайті www.eu4business.eu.