broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Запорізька ТПП вітає підприємців з професійним святом!

1 SmallУ першу неділю вересня професійне свято відзначають українські підприємці. Напередодні відбулося розширене засідання Запорізької обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва. У заході взяв участь президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов. З нагоди свята, за високий професіоналізм, активну підтримку палатівського руху почесними відзнаками ЗТПП «Могутність краю» нагороджені ТОВ «СПП Лана» та ТОВ «Югсталь».

Компанія «СПП Лана» - затребуваний на ринку Україна та за його межами виробник продукції рослинництва, садівництва, овочівництва, що сертифікована та має якість європейського зразка, забезпечує повний цикл виробництва – від вирощування до доставки до замовника.

ТОВ «Югсталь» - пропонує широкий асортимент продукції та виробів зі сталі, виготовляє металоконструкції за індивідуальними та типовими проектами.

Підприємства – члени ЗТПП беруть активну участь в проектах з розвитку експортної активності, розширення міжнародної співпраці, успішно представляють свою продукцію в Україні та за кордоном.

Почесними нагородами, грамотами Запорізької облдержадміністрації та облради нагороджені також підприємства – члени ЗТПП, що представляють найрізноманітніші галузі підприємництва, зокрема, агропромисловий комплекс, освіту, виробництво продуктів харчування, екотехнологічний збір відходів.

Запорізька торгово-промислова палата бажає підприємцям Запорізького регіону і надалі підвищувати конкурентоспроможність вітчизняної продукції та працювати на благо рідного краю!

У свою чергу, діяльність нашої організації і надалі буде спрямована на інтеграцію малого та середнього бізнесу до світової економіки. Вже незабаром – 6 вересня - Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та Центр підтримки бізнесу м. Запоріжжя, створений на базі ЗТПП, запрошують керівників малих та середніх підприємств на бізнес-зустріч для ознайомлення з можливостями фінансування, які надає ЄБРР для МСП у рамках ініціативи EU4Business. Реєстрація ще триває за посиланням

Реєстрація на бізнес-зустріч