broker tamojnya zaporozhzhye eur1

ebrrr3 OKЄвропейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Центр підтримки бізнесу м. Запоріжжя запрошують керівників малих та середніх підприємств (МСП), у яких річний обіг становить понад 100 млн грн, на бізнес-зустріч. Захід відбудеться 6 вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті, початок о 15.00.
Метою зустрічі є ознайомлення з можливостями фінансування, які надає ЄБРР для МСП у рамках ініціативи EU4Business.
14.30 - 15.00 Реєстрація учасників, вітальна кава
15.00 - 15.15 Володимир Шамілов, президент ЗТПП, вступна промова
15.15 - 17.00 Владислав Носик, CFA, Провідний банкір програми фінансування та розвитку малого та середнього бізнесу (МСБ) ЄБРР в Україні «Умови залучення фінансування ЄБРР для розвитку МСБ за підтримки грантів програми Європейського Cоюзу EU4Business»
17.00 - 17.30 Запитання та відповіді з банкірами ЄБРР
17.30 Фуршет

ОБОВ'ЯЗКОВА попередня реєстрація до 05 вересня 2017р. за посиланням

Заявка на бізнес-зустріч

Дата: 06 вересня 2017 р.

Початок заходу: 15.00

Реєстрація: 14.30

Місце проведення: Запорізька ТПП, бульвар Центральний, 4

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) (www.ebrd.com),  акціонерами якого є 64 країни та дві міжнародні організації, підтримує розвиток ринкової економіки і демократії.

Грантову підтримку малому та середньому бізнесу в Україні ЄБРР надає з 2010 року, допомогаючи малим і середнім підприємствам залучати висококваліфікованих місцевих консультантів та міжнародних екпертів-практиків, здатних якісно трансформувати їх бізнес, та надає гранти для часткової компенсації оплати послуг консультантів.

За цей час ЄБРР надав грантову підтримку більш ніж 722 малим та середнім підприємствам України на суму понад 15,7 млн. євро. Фінансування було забезпечено Європейським Союзом, урядами США та Швеції.

20 травня 2016 року в рамках Ініціативи EU4Business була підписана угода вартістю 40 млн євро між ЄС та Європейським банком реконструкції та розвитку щодо виділення фінансування в обсязі 28 млн євро на консультаційну, інформаційну, навчальну та іншу підтримку МСП в Україні. Допомога передбачає створення мережі центрів підтримки бізнесу по всій країні, а також підтримку прямого фінансування малих та середніх підприємств з боку ЄБРР у розмірі 12 млн євро.

Центр підтримки бізнесу у Запоріжжі є інформаційним партнером ЄБРР у м.Запоріжжя в рамках ініціативи EU4Business.

З усіх питань звертайтесь до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин за тел. 061 233-11-72, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.