broker tamojnya zaporozhzhye eur1

ВІД ПІДСУМКІВ – ДО НОВИХ ПЕРСПЕКТИВ

30 березня відбулося розширене засідання Ради Запорізької торгово-промислової палати. Про підсумки роботи організації за минулий рік та завдання на 2011 рік звітував президент ЗТПП Володимир Шамілов.
Доповідач наголосив, що нові інформаційні можливості та сучасна інфраструктура Палати сприяли реалізації основних заходів програм соціально-економічного розвитку Запорізької області, активізації бізнес-середовища краю та впізнавання регіонального представництва в країні та поза її межами.
Президент ЗТПП Володимир Шамілов також проінформував про контрольні показники економічного розвитку Запорізької торгово-промислової палати на 2011 рік та надав відомості щодо змін та доповнень до Статуту організації.
Почесний гість засідання – Президент Правобережної асоціації промисловців Леонід Хаджинов.
У порядку денному – висновок ревізійної комісії Запорізької ТПП щодо підсумків фінансово-господарської діяльності ЗТПП за 2010 рік (доповідач – голова ревізійної комісії ЗТПП М. Ткалич).

Серед головних проектів та заходів 2010 року – проведення IV Міжнародного інвестиційного форуму, XVIII міжнародної виставки «Машинобудування. Металургія-2010», IV міжнародної науково-практичної конференції «Литво-2010», наукової конференції «Наноматеріали у виробництві композитів» та підписання Меморандуму про співробітництво у сфері розвитку публічно-приватного партнерства для реалізації проектів модернізації інфраструктури між ЗТПП та Українським центром сприяння розвитку публічно-приватного партнерства. Залучення інвестицій та розширення контактів регіональних підприємств – пріоритетне завдання й на майбутнє.
Окремий напрямок роботи – освітня діяльність Навчального центру «ТПП Академія». Зокрема, протягом року було організовано 39 інформаційно-консультаційних семінарів для 1110 фахівців компаній та організацій області.
Ці та інші заходи сприяли розширенню Палати – до членства ЗТПП долучилися 33 компанії та фізичні особи і на кінець минулого року організація вже об’єднувала 512 підприємств.
Саме церемонія прийому до лав Запорізької торгово-промислової палати і Торгово-промислової палати України нових членів співдружності стала урочистою частиною заходу.
Пріоритетними завданнями на 2011 рік ЗТПП вважає формування позиції регіонально-го бізнесу щодо євроінтеграційних процесів України, сприяння поглибленню коопераційного співробітництва з іноземними партнерськими організаціями та компаніями, упровадження новітніх промотехнологій, використання механізмів державно-приватного партнерства для зближення інтересів регіонального бізнесу й науки з місцевою владою.

Серед членів Ради Запорізької торгово-промислової палати – ТОВ «Агрофірма «Комунар» (директор Віктор Бандуров), ВАТ «Запоріжелектромашоптторг» (генераль-ний директор Ігор Бойко), ЗОСППР «Потенціал» (президент Петро Ванат), ПВФ «Гілель»   (генеральний директор Валерій Вініковський), регіональна газета «Запорізька пра-вда» (головний редактор Алла Кобінець), ТОВ «Таврійська ливарна компанія «ТАЛКО»» (генеральний директор Олександр Пшеничний), ТОВ «НВП «Хартрон-ЮКОМ»» (генера-льний директор Олександр Романовський), президент Запорізької ТПП Володимир Шамілов.