Як вийти на ринки ЄС: можливості, шляхи, інструменти, історії успіху місцевого бізнесу

3 1Запорізька торгово-промислова палата запрошує 12 липня 2017 р. представників Вашого підприємства приєднатися до дискусії. В дискусії приймуть участь представники Європейського банку реконструкції та розвитку, Києво-Могилянської бізнес школи, проектів та програм ЄС, спрямованих на допомогу малому та середньому бізнесу; представники локального бізнесу, що мають досвід експортування в країни ЄС; експерти з питань інтернаціоналізації та розвитку бізнесу.
На обговорення винесені питання можливостей Угоди про асоціацію для українського суспільно-економічного розвитку, переваги зони вільної торгівлі для українських підприємців, євроінтеграція.
Для участі в заході необхідно: до 11 липня 2017 року (включно) підтвердити участь представників Вашого підприємства за телефонами: (061) 701-72-64, 213-65-01, моб: (091) 342-66-05 або на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.">Оскільки захід відбувається за фінансовою підтримкою Представництва ЄС та є безкоштовним для учасників заходу, кількість слухачів обмежена та становить 40 осіб.
tppbizedu4