broker tamojnya zaporozhzhye eur1

25-й виставковий форум промисловців - у ВЦ «Козак-Палац»

ММЗ 23 по 25 травня 2017 року у ВЦ «Козак-Палац» відбудеться 25-а ювілейна міжнародна спеціалізована виставка промислових рішень «Машинобудування. Металургія-2017» - один із найбільших в Україні виставкових форумів промисловців, де щорічно презентуються розробки у галузі машинобудування, металургії, ливарних технологій, енергетики, автоматизації, ІТ-рішень. Адже захід об’єднує і спеціалізовані виставки «Литво», «Композити та склопластики», серію науково-практичних конференцій, майстер-класів, практикумів, коопераційних зустрічей.

Цього року виставковий форум організований Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки:
- Запорізької облдержадміністрації
- Запорізької обласної ради
- Запорізької міської ради
- ЗОСПП(Р) «Потенціал»
- Асоціації ливарників України
- Фізико-технологічного інституту металів і сплавів НАН України
- Торгово-промислової палати України

Як все починалося
Виставка «Машинобудування. Металургія» вже з перших експозицій продемонструвала свою затребуваність в індустріальному Запорізькому регіоні. Наприкінці 90-х років українські та закордонні компанії-учасники представляли свою продукцію та розробки одночасно на двох майданчиках: запорізького палацу спорту «Юність» та легкоатлетичного манежу. З відкриттям у 2009 році сучасного виставкового центру «Козак-Палац» Запорізької торгово-промислової палати виставка отримала широкі інфраструктурні можливості щодо презентації великогабаритної техніки, нестандартних експозицій, проведення широкої ділової програми.
Поява нових технологій, інноваційних рішень у промисловості завжди знаходила відображення на запорізькому виставковому форумі. Аналіз галузевого складу учасників демонструє, що з роками спостерігалося зміщення акцентів у бік наукоємних технологій, збільшення кількості науково-дослідних інститутів, зростання частини учасників, що презентують технологічні процеси природоохоронної спрямованості та енергозбереження, автоматизації виробництва.
Та головне, що залишалося незмінним, це коопераційна спрямованість виставки, пріоритети бізнес-контактів та формування нових фінансово-економічних відносин.

Виставковий форум промисловців - сьогодні
У 2017 році на виставковому форумі промисловців будуть представлені продукція та послуги понад 180 учасників, серед них – провідні промислові підприємства України та інших країн, представники відомих закордонних торгових марок Австрії, Латвії, Німеччини, Китаю, Польщі, Туреччини, Фінляндії, Чехії, Швейцарії, Японії. Загальна виставкова площа – понад 15000 кв. м

Знаходженню нових коопераційних зв’язків cприятиме зустріч на одному експозиційному майданчику як великих промислових підприємств, так і представників середнього бізнесу. Виставка «Машинобудування. Металургія» для багатьох із них стала платформою для нових ділових контактів. Серед постійних учасників – Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь», АТ «Мотор-Січ», ТОВ «Тріада-Зварка», «УКРЕСТ», «Електротехмаш», «Науково-промислове комерційне об’єднання «ТАТА», «Завод «Кранкомплект» (м. Запоріжжя); ТОВ «КАМОЦЦІ», «Абпланалп Україна», «Елватех», «Машінтех» (м. Київ); «Кривбасцвєтплав» (м. Кривий Ріг); приватне науково-виробниче підприємство «Мікротех», «Еталон-Прилад» (м. Харків); корпорація «Ватра» (м. Тернопіль).

У рамках експозицій будуть продемонстровані: машини, механізми і технологічне обладнання, металургія та металообробка, інструмент та оснащення, контрольно-вимірювальні прилади, IT-технології у промисловості, композитні матеріали. Велика увага приділена розробкам у галузі автоматизації виробництва, кращим світовим досягненням у сфері електроніки промислового призначення.

Одного року з виставкою народилася запорізька компанія «Тріада-Зварка», що вже протягом 25 років успішно працює у сфері промисловості і весь цей час є учасником виставкового форуму. Підприємство активно співпрацює з виробниками найновішого зварювального обладнання, розробляє та впроваджує передові зварювальні технології. Цього року поряд з напрямком роботизації виробництва планує представити послуги з аутсорсингу та інжинірингу зварювальних процесів та власну розробку – нові захисні системи при зварюванні.

ТОВ «УКРЕСТ» (запорізька компанія з турецькими інвестиціями) бере активну участь у розвитку ливарної промисловості у Запорізькому регіоні як постачальник сучасного обладнання і витратних матеріалів на промислові підприємства.

Платформа ділового спілкування
Традиційно виставковий форум представляє широку ділову програму. До участі залучені не тільки керівники компаній та бізнес-експерти, але й представники науки.

23 травня
Семінар на тему: «Як експортувати на різні ринки, використовуючи зони вільної торгівлі і преференції у торгівлі на свою користь: обираємо ринок та відправляємо товар на експорт». Початок: о 10.00
Науково-технічна конференція «Литво. Металургія». Початок: о 13.00

24 травня
Презентація проекту Good Governans Fund Уряду Великої Британії щодо сприяння збільшенню можливостей для експорту українських підприємств до ЄС.
Конференція «Композити: розробка, властивості, застосування». Початок: о 13.00

25 травня
Семінар «Аддитивні (від. лат. – ті, що додаються) технології у промисловості. Технології 3D друку». Початок: о 10.00

Завжди активні учасники виставкових заходів - науково-дослідні інститути та вищі навчальні заклади. Власні розробки і запатентовані технології представлять Фізико-технологічний інститут металів і сплавів національної академії наук України, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Запорізький національний технічний університет, Дніпровський державний технічний університет, Приазовський державний технічний університет.

Режим роботи виставкового центру для відвідувачів:
23-24 травня з 10.00 до 17.30
25 травня з 10.00 до 15.30

З детальною програмою заходів можна ознайомитися на сайті:
www.expo.zp.ua

Акредитація ЗМІ: