MotorBank

TE Banner Versand

Безкоштовний семінар "Як експортувати на різні ринки?"

seminar ZTPP paribasЗапорізька торгово-промислова палата запрошує прийняти участь у безкоштовному семінарі на тему: «Як експортувати на різні ринки, використовуючи зони вільної торгівлі та преференції в торгівлі на свою користь: обираємо ринок та веземо товар на експорт?»

Торгово-промислові палати спільно з Укрсиббанком співпрацюють в рамках реалізації партнерського проекту, спрямованого на підвищення кваліфікації керівників, менеджерів, юристів, бухгалтерів підприємств, які здійснюють або планують здійснювати ЗЕД.

docЗавантажити програму семінару.doc534.50 KB

В рамках заходу Ви отримаєте практичні рекомендації з питань змін правил і практики міжнародної торгівлі, практичних аспектів реалізації комерційних можливостей в рамках виконання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС, та іншими державами, отримаєте нові ділові контакти, обміняєтесь досвідом.

ЛекториМикола Ларін (керівник проектів Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД», експерт в галузі міжнародної торгівлі. Брав безпосередню участь в якості керівника проекту по перекладу, адаптації національного законодавства та видання в Україні багатьох офіційних публікацій МТП, в тому числі і Застереження МТП 2003 про форс-мажори і Застереження МТП 2003 про ускладнення) та Віта Мірошниченко (Керівник і засновник групи компаній Капітал. Компанія працює в сфері надання консалтингових послуг з 2008 року. Співпрацює з багатьма українськими організаціями і займається питаннями супроводу ЗЕД, процедурами оформлення імпорту, супроводом поставок, митним оформленням і отриманням дозвільних документів).

Захід відбудеться 23 травня 2017 року в конференц-залі ВЦ «Козак-Палац», за адресою: вул. Перемоги, 70 Б. Початок о 10:00.

Участь в семінарі безкоштовна.

Телефон: +380 061 233-11-72
E-mаіl:  oso@ссі.zр.uа

Будемо раді бачити Вас і співробітників Вашої компанії в якості учасників семінару.

puig lubinvest logo 20170608 medium 1
5901c72c8351f