broker tamojnya zaporozhzhye eur1

«Енергія Майбутнього»

5901c72c8351fУ 2017 році Україна стане почесним учасником Міжнародної спеціалізованої виставки «ЕКСПО - 2017», яка відбудеться в м. Астана (Казахстан) у період з 10 червня по 10 вересня цього року. Основна тема виставки – «Енергія майбутнього».

Участь України в ЕКСПО 2017 - це унікальний шанс презентувати міжнародній спільності – представникам більше 100 країн світу - потенціал використання відновлюваних джерел енергії, а також зацікавити та мотивувати потенційних інвесторів працювати в Україні!

EXPO-2017 - «Енергія Майбутнього» - найкращий спосіб відвідати Світовий проект, який дозволить залучити кращі світові технології енергозбереження, нові розробки та технології використання існуючих альтернативних енергоджерел.

Виставка надасть також потужний імпульс системної диверсифікації економіки і технологічної модернізації виробничих потужностей і наукової бази країни. Підготовка до такого масштабного заходу втягне вітчизняний малий і середній бізнес, в тому числі в будівництво виставкових об'єктів і інфраструктури.
Всесвітня виставка в Астані триватиме 3 місяці. У ній зможуть взяти участь близько 100 країн світу і близько 10 міжнародних організацій.

Очікується, що виставку зможуть відвідати понад 2 мільйони осіб.
Що цікаво:
- Офіційне відкриття "ЕКСПО-2017" буде представлено розпочатком роботи Національної Експозиції Китаю (КНР) і присутнісю лідера - Сі Цзіньпіна.
- Світову виставку відавідає грандіозний іспанський оперний співак Пласідо Домінго і виступить на Астана Опера - проекті Казахського Уряду спеціально для "ЕКСПО-2017".
- Павільйон Італії буде розроблено за одним із макетів-схеми Леонардо да Вінчі, що був винайдений близько 400 років тому.
- Експозиція Великої Британії буде представлена виключно напрямом зеленеої енергетики.
- Угорщина буде представляти найновітніші розробки електродвигунів загального користування на прикладі громадського транспорту.
- Новиною стане окрема Національна експозиція Ватикану.
- Одним із ділових заходів під час роботи "ЕКСПО" буде Саміт Шанхайської Організації, що на сьогодні включає більше 4 млрд. громадян.
- Офіційний супровід, наданий представникам України на виставці та під час презентації Національного Дня України, включає представників Посольства Республіки Казахстан та, власне, пана Посла.
- Найвідоміший та найбільш неординарний цирк Світового розмаху Cirque de Soleil запрошує на грандіозне шоу протягом всього періоду роботи "ЕКСПО-2017" та вмістить більше, ніж 2000 осіб на своїй арені.
- З 5 по 8 липня КНР представить відомі теракотові статуї.
- Відбудеться Turk Vision - конкурс молодих талантів Євроазійського Регіону.
- Стане можливим відвідування Байконуру завдяки запуску лоу-косту з м. Астани. Проект підтримано на найвищому рівні - Нурсултаном Назарбаєвим.

5901c72c8351f

Центр міжнародної ділової співпраці при ТПП України