broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Польсько-східна конференція PUIG LUB - INVEST 2017

puig lubinvest logo 20170608 medium 1Польсько-українська Господарська Палата є організатором Польсько-східної Конференції PUIG Lub-Invest, яка відбудеться 8-9 червня 2017 року в Люблінському Конференційному Центрі в Любліні.
Співорганізаторами події є: Президент міста Любліна Христофор Жук і Маршалок Люблінського Воєводства Славомир Сосновський. У конференції візьме участь близько 250 осіб з Польщі, України і інших країн регіону: Білорусі, Молдови, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану, Литви, Угорщини, Словаччини та ін.

Нинішніми будуть представники найвищих властей Польщі і України - Секретар штату Міністерства Розвитку RP Георгій Квєчінський, Міністр Економічного Розвитку і Торгівлі України Степан Кубів, Віце-міністр Охорони Середовища і Природних Ресурсів України Василь Полуйко, а також представники бізнесу, фінансів, медіа, академічних середовищ.То, незвичайно важлива для польсько-східних господарських взаємин подія, буде нагодою до поглиблення знань на тему міжнародного товарообороту, інвестиції і фінансів, а також стане можливістю для зав'язання багатьох партнерських контактів з представниками бізнесу з багатьох країн.

У 2017 році Люблін святкує 700-ліття свого існування, що є додатковою розвагою і уможливлює знайомство з доробком і досягненнями цього унікального міста та багатокультурною традицією і величезним значенням протягом історії.

Програма конференції сконструйована є на базі двох тематичних сегментів, з яких один призначеним буде для польських учасників під девізом: Напрям Схід, - шанси, можливості і співробітництво (охоплюючи торгові питання, експортні, інвестиційні), другий же під заголовком: Польща - привабливий партнер для контрагентів і інвесторів зі сходу (призначений є для учасників з-за кордону). Особливу увагу ми присвятимо аналізу інвестиційних можливостей на території Польщі, юридично-податкових деталей пов'язаних з реєстрація діяльності на польському ринку і ЄС, сертифікації товарів, а також пропозиції спеціальних економічних зон.
9 червня 2017 р. для охочих відбудеться виїзна сесія, що має на меті знайомлення учасників Конференції з господарськими досягненнями Люблінського воєводства.

Всіх зацікавлених сердечно запрошуємо до II Польсько-східної Конференції PUIG Lub-Invest 2017, яка на постійно вже вписалася в календар найважливіших господарських подій в звітах Польщі з її східними сусідами.

puig lubinvest logo 20170608 medium 1

Участь в конференції безкоштовна