MotorBank

TE Banner Versand

Перший міжнародний форум інноваторів «Цифрова Україна –Switch on your business»

UCCI ITF Banner 600x43027 квітня 2017 року Торгово-промислова палата України спільно з Одеською національною академією зв'язку ім. О.С. Попова та Офісом ефективного регулювання (BRDO) запрошують до Одеси на Перший міжнародний форум інноваторів «Цифрова Україна –Switch on your business».

Учасники Форуму розглянуть практичні аспекти стану і готовності України до масштабного цифрового перетворення, ролі Уряду, бізнесу, громадянського суспільства, міжнародних організацій у створенні сприятливого середовища для цифрової трансформації.

У роботі Форуму візьмуть участь керівники органів центральної та місцевої державної влади, лідери вітчизняної ІТ сфери, експерти, представники приватного сектору та громадянського суспільства, керівники і експерти транснаціональних компаній – Nokia, Google, IBM, Intel, GRID.

Представники бізнесу отримають унікальну можливість практично включитися до цифрових перетворень: ПриватБанк презентує роуд-шоу нових цифрових продуктів та рішень, ДП ProZorro проведе майстер-клас з актуальних питань практики проведення публічних електронних закупівель в Україні, компанією Nokiaбудуть представлені нові ідеї і розробки для впровадження мобільних сервісів, дата-центр «Парковий» презентує можливості хмарних технологій.

Під час роботи Форуму представники HiTech офісу та Офісу ефективного регулювання презентують Цифрову стратегію України та бачення її реалізації.

Демо-зона Форуму стане унікальним майданчиком для бізнес-промоцій та налагодження ділових контактів, а його учасники, представники малого і середнього бізнесу отримають можливість ознайомитись з сучасними цифровими інструментами для трансформації бізнесу, перспективами мобільних і електронних фінансових послуг, Інтернету і мобільного банкінгу, системами захисту та безпеки цифрового бізнесу.

На Форумі вперше будуть представлені найкращі досягнення талановитих українських студентів та дітей - членів Малої академії наук України, ОНАЗ ім. О. Попова, стартапи та презентації.

Формат проведення заходу передбачає он-лайн трансляцію за участі дипломатичних місій та представництв торгових місій ТПП України за кордоном.

UCCI ITF Banner 600x430

Запрошуємо Вас взяти участь у форумі
Програма форуму та реєстрація за посиланням:

РЕЄСТРАЦІЯ ВІДКРИТА ДО 25 КВІТНЯ 2017 РОКУ.

При реєстрації до 10 квітня вартість участі 580 грн.
При реєстрації з11 квітня вартість участі 680 грн.

Контактна особа:Наталія Романова, тел.+380 67 220 61 65, +380 44 537 20 84

Отправьте нам сообщение