Навчання он-лайн - із Запорізькою ТПП

ohoronaЗапорізькою торгово-промисловою палатою розроблений дистанційний курс навчання з питань охорони праці. Така форма передбачена «Типовим положенням про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці» та наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці № 15 п. 3.5.

Відповідність навчальної програми, матеріально-технічної бази ЗТПП вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки підтверджено Декларацією, затвердженою Теруправлінням Держгірпромнагляду по Запорізькій області.
Обрання дистанційної форми навчання дозволяє скоротити витрати підприємства завдяки мінімізації часу на вивчення матеріалу, навчанню без відриву працівника від роботи, можливості здійснення самоконтролю та перевірки знань, наданню можливості самостійно навчатися в зручний для кожного користувача час.

Згідно з Законом України «Про охорону праці» передбачене обов’язкове навчання та перевірка знань працівників підприємств один раз на три роки для осіб, діяльність яких пов'язана з організацією виробничих процесів, здійсненням контролюючих та наглядових функцій з охорони праці, та щорічне – для осіб, які виконують роботи підвищеної небезпеки.

Для консультацій та оформлення заявок на колективне та разове проходження дистанційного курсу і тестування з питань охорони праці просимо звертатися до навчального центру «ТПП Академія» за тел.: (061) 701-72-64, (061) 213-65-01, www.bizedu.com.ua, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

tppbizedu4