У центрі уваги – українсько-французьке співробітництво

1 Small

6 грудня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбувся Українсько-французький економічний круглий стіл. Учасників привітала Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, яка акцентувала увагу на важливості підтримки політичних та економічних зв’язків між країнами, сприянні налагодженню нових бізнес-контактів. У заході взяли участь президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, президент Запорізької ТПП Володимир Шамілов, керівники французьких та запорізьких компаній, представники громадськості, ЗМІ.

У складі французької делегації до Запоріжжя також завітали секретар з питань культури і співробітництва Посольства Франції в Україні Паскаль Сліванські, керівник економічного сектору Посольства Франції в Україні Вінсен Прінго, президент Асоціації «Французька ділова спільнота в Україні» Томас Моро, керівники французьких компаній, що зацікавлені у налагодженні нових ділових зв’язків із запорізькими колегами.

Банківські послуги, туризм, проектування у сфері транспорту, міського розвитку, охорона навколишнього середовища, агропромисловий ринок, препарати захисту агропродукції - основні напрямки діяльності французьких компаній, що завітають до Запоріжжя.

У роботі круглого столу взяли близько 30 керівників та власників запорізьких компаній. Це представники малого та середнього бізнесу, що працюють у сфері машинобудування, альтернативної енергетики, харчової промисловості, логістики, перевезень, агровиробництва, туризму.

Візит французької делегації до Запоріжжя спрямований на розвиток співробітництва українського бізнесу з французькими компаніями, налагодження прямих контактів із бізнес-структурами обох регіонів, проведення перемовин із потенційними партнерами, активну підтримку у запровадженні міжнародного досвіду, культурного обміну.

tppbizedu4