Запорізькі виробники знайомлять із секретами виробництва

КВАС ЯРИЛОПредставники Запорізької торгово-промислової палати відвідали компанію «Квас Бевериджиз» - провідного виробника безалкогольних напоїв в Україні, зустрілися з керівництвом та познайомилися з основними етапами виробництва. Сьогодні компанія «Квас Бевериджиз» випускає квас під торговою маркою «Ярило» та виробляє високоякісний концентрат квасного сусла (ККС), який використовується у харчовій промисловості.

За словами генерального директора ТОВ «Квас Бевериджиз» Олександра Захарченка, підприємство є прикладом успішного та соціально орієнтованого ведення бізнесу. Адже компанія займає лідерські позиції на ринку квасу в Україні та має амбітні плани щодо завоювання зовнішніх ринків.

Квас «Ярило Справжній» отримав визнання професійних дегустаторів на Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабогазованих напоїв, мінеральної і питної води, пивоварного солоду і щорічному Всеукраїнському фестивалі квасу і нагороджений 10 різноманітними нагородами і дипломами. У 2013 році квас «Ярило Справжній». В 2016 році квас «Ярило М’ятний» і «Ярило Медовий» отримали гран-прі за найвищу якість хлібного квасу.

Виробничо-технологічна лабораторія підприємства контролює виробництво на усіх етапах: від вхідного контролю сировини та матеріалів до готової продукції.

Варто відзначити, усі виробничі процеси на ТОВ «Квас Бевериджиз» сертифіковані міжнародними стандартами якості та харчової безпеки: ISO 9001, FSSC 22000 (HACCP 22000, ISO TS 22002).

tppbizedu4