Навчальний центр «ТПП Академія» взяв участь у «Ярмарку освіти»

Учебный центр ТПП АкадемияЗ 3 по 5 листопада у виставковому центрі «Козак-Палац» відбувся щорічний «Ярмарок освіти». Власні програми та спільні з партнерами освітні проекти представив навчальний центр «ТПП-Академія» Запорізької торгово-промислової палати. Відвідувачі змогли познайомитися з інформацією щодо діяльності польсько- та чесько-українського освітніх центрів, проходження мовних курсів, участі у семінарах, тренінгах з підвищення кваліфікації.

Особливе зацікавлення молоді викликала діяльність міжнародних центрів, на базі яких організовано вивчення польської та чеської мов, забезпечується інформаційна підтримка, проводиться профорієнтаційне тестування для підготовки абітурієнтів до вступу у закордонні вищі навчальні заклади.

«ТПП Академія» презентує і освітні програми для підприємців. Адже вже близько 15 років навчальний центр ЗТПП реалізує освітні проекти, що розкривають специфіку зовнішньоекономічної діяльності і процедури митного регулювання, податкового та бухгалтерського обліку, юридичні практикуми для бізнесу. Важливо зазначити, всі проекти здійснюються у співпраці з професійними асоціаціями та державними установами, вищими навчальними закладами регіону та закордонними партнерами.

tppbizedu4