InCo Forum підтверджує статус авторитетного міжнародного заходу

IMG 8289  12 жовтня у виставковому центрі «Козак-Палац» продовжив роботу міжнародний форум інтеграції та кооперації «ІнКо Форум». Під час робочого візиту до Запорізької області представницький захід відвідав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Високий гість підкреслив особливе значення міжнародних конгресних бізнес-заходів для розвитку економіки України та зазначив, що завдання влади полягає в тому, аби створити сприятливі умови, надавати відповідний сервіс та знищити будь-які перепони при залученні інвесторів.

- Для виконання цих завдань ми вже створили Національний комітет розвитку промисловості України. Наступним стане Офіс супроводження інвестицій, завдання цієї структури полягатиме в тому, щоб допомогти всім, хто хоче вкладати кошти в українську промисловість, робити це швидко та ефективно. Адже кожен, хто вкладає інвестиції, має бути успішним - наголосив Глава Уряду України.

У роботі форуму бере участь президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков. Під час виступу перед поважною аудиторією він зазначив:

- Показово, що останнім часом ділові візити у нашу країну, що організують системою ТПП України, стали відбуватися частіше. Українські бізнесмени теж більш активно проявляють зацікавлення до зарубіжних ринків, плануючи використовувати нові можливості, що відкриваються перед ними. Основне наше завдання – продемонструвати безпеку та надійність ведення бізнесу в Україні та з українськими компаніями. Ми прагнемо до розвитку зв’язків з міжнародною спільнотою, і я впевнений – така співпраця буде плідною.

Закономірно, що саме інтеграція та кооперація – два надзвичайно важливі для бізнесу терміни – винесені у назву Форуму. У сучасних умовах знаходження шляхів до міжнародної торгово-економічної інтеграції, а також пошук партнерів для створення системи кооперації між великими та малими підприємствами є одним із інструментів підвищення конкурентоспроможності та розвитку національного бізнесу.

У роботі InCo Forum беруть участь українські та зарубіжні експерти – представники Австрії, Білорусі, Німеччини, Казахстану, Канади, Китаю, Македонії, ОАЕ, Польщі, Чехії та багатьох інших країн, представники бізнесу, іноземних дипломатичних місій, інвестиційних інституцій, фінансово-банківських установ.

За підсумками Форуму всі пропозиції та вироблені алгоритми будуть сформульовані у Резолюції. Документ, у першу чергу, важливий для того, щоб офіційні заходи та робочі сесії стали відправною точкою для продовження роботи у напрямку розвитку економіки регіону, підтримки підприємництва.

tppbizedu4