Генеральний консул ФРН в Донецьку (офіс м. Дніпро) візьме участь у міжнародному InCo Форумі

До дня відкриття Міжнародного форуму інтеграції та кооперації «InCo Forum» у Запоріжжі залишається зовсім небагато часу.
Вже зараз можна говорити про значний інтерес до заходу з боку представників закордонного бізнесу, іноземних дипломатичних місій, організацій з підтримки бізнесу в Україні та за кордоном, інвестиційних інстититуцій, ділових та експертних кіл, фінансово-банківських та промислових установ.
Серед почесних гостей Форуму - Генеральний консул ФРН в Донецьку (офіс м. Дніпро) Вольфґанґ Мьоссінґер. Під час пленарного засідання 12 жовтня він виступить з вітальним словом перед учасниками Форуму. Напередодні ж візиту до Запоріжжя Вольфґанґ Мьоссінґер поділився з аудиторією сайту Запорізької торгово-промислової палати, регіональною бізнес-спільнотою своїми думками з приводу важливості подібних заходів для підприємництва та надав кілька порад щодо пошуку партнерів та розширення ринків збуту продукції.

Генеральний консул ФРН в Донецьку (офіс м. Дніпро) Вольфґанґ Мьоссінґер:
- За щасливим збігом обставин Міжнародний форум з питань інтеграції та кооперації «InCo Forum» проходить в той самий час, що й Німецько-український бізнес-форум у Києві, приурочений відкриттю Німецько-Української промислово-торговельної палати в Україні. Розширення коопераційних зв’язків - це «Альфа і Омега» сучасного бізнесу. Саме тому подібні форуми життєво необхідні для регіону: з одного боку, для того, щоб об’єднати свої зусилля, з іншого боку, щоб зацікавити потенційних партнерів.
Німеччина – країна виставок. Тому всім компаніям, які прагнуть вийти на німецький ринок, я порадив би спочатку відвідати відповідні спеціалізовані виставки в Німеччині або презентувати на них себе. Форуми та спеціалізовані виставки є «біржами» підприємств, що хочуть знайти нових партнерів і нові ринки. При цьому, звичайно, необхідно мати терпіння, оскільки під час першого такого візиту до Німеччини рідко вдається одразу укласти велику угоду.
Українським підприємцям я бажаю скористатися можливостями отримання інформації, консультаційних послуг та налагодження коопераційних зв’язків, що надають насамперед торговельно-промислові палати. Німецько-Українська промислово-торговельна палата стане в цьому відношенні новим і важливим партнером для компаній в Україні.

tppbizedu4