broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Весь спектр послуг для бізнесу доступний в ПАТ «ІНДЕКС-БАНК».

ПАТ «ІНДЕКС-БАНК» - універсальний банк, власником якого є одна з найбільших фінансових груп світу – Credit Agricole Group (Франція). Банк працює на фінансовому ринку України з 1993 року, надаючи повний спектр сучасних банківських послуг для приватних клієнтів та бізнесу. Згідно з класифікацією НБУ ІНДЕКС-БАНК входить до групи великих банків України.

Регіональна мережа охоплює всі регіони України та складається з понад 200 точок продажів. ІНДЕКС-БАНК також є партнером об’єднаної банкоматної мережі «АТМоСфера», яка налічує понад 3 800 банкоматів 25 провідних банків України, а також підтримує власну мережу з понад 263 АТМ.
      Банк займає лідируючі позиції на ринку автокредитивуння та споживчого кредитування, успішно просуває зарплатні проекти, видає кредити на купівлю житла, приймає вклади від населення на привабливих умовах, здійснює випуск та обслуговування платіжних і кредитних карток, грошові перекази і надає ряд інших послуг приватним особам. Окрім того, банк надає повний комплекс послуг для бізнесу, приділяючи особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу.
      Надійність та ділову репутацію ІНДЕКС-БАНКу підтверджують майже 370 000 приватних та понад 25 000 корпоративних клієнтів, що довірили йому ведення своїх фінансових справ. В банку діють програми лояльності, які дозволяють клієнтам отримувати вигідніші умови на розміщення депозитів, а також призові Акції та спеціальні преференційні умови для позичальників, які отримують заробітну плату чи дохід від підприємницької діяльності на рахунок в ПАТ «ІНДЕКС-БАНК».
      Банк першим в Україні став партнером програми кредитування: спершу Renault Finance, а згодом також Nissan Finance. Кредити на авто марок Renault, Nissan, Toyota, Lexus, Mazda, Suzuki, Subaru, Hyundai, KIA стали доступнішими для українських автолюбителів дякуючи співробітництву ІНДЕКС-БАНКу з їх імпортерами та офіційними дилерами на українському ринку. Банк постійно розширює список своїх партнерів та вже став одним з найактивніших і найуспішніших серед банків, що займаються автокредитуванням.
      Акціонер ІНДЕКС-БАНКу – Credit Agricole Group – є визнаним лідером на ринку фінансових послуг в понад 70 країнах, найкрупнішим банком Європи за обсягом прибутків від роздрібних банківських послуг, володіє 28% ринку роздрібних банківських послуг у Франції. Credit Agricole входить до ТОП 10 найбільших банків світу за рівнем акціонерного капіталу та посідає третє місце за обсягом загальних активів (інформація The Banker, 2010).

Відмінною особливістю кредитної політики ІНДЕКС-БАНКу є активна та плідна співпраця з підприємствами сільськогосподарського комплексу. Не новина, що на теперішній час з компаніями цієї галузі готові працювати далеко не всі банки, і не кожен банк має достатньо досвіду та інструменти для ефективного аналізу діяльності аграріїв. Фахівці ІНДЕКС-БАНКу розробили і впровадили ефективну та прозору схему аналізу діяльності таких підприємств, що дозволяє швидко приймати оптимальні рішення щодо їх кредитування, надаючи підтримку на кожному етапі сільгоспвиробництва.

На сьогоднішній день банк пропонує комплекс кредитних послуг для агропідприємств: кредит на поповнення обігових коштів та кредит на придбання сільгосптехніки з гнучким графіком виплат.
     Фінансування поповнення обігових коштів у формі кредитної лінії гарантує оперативне забезпечення фінансових потреб агробізнесу. Форма надання кредиту - відновлювальна або не відновлювальна кредитна лінія. Схема погашення адаптована саме під потреби сільськогосподарських підприємств. Валюта кредитування - гривня, долар США, євро. Строк кредиту - до 12 місяців у межах трирічного рамкового договору. Процентні ставки коливаються від 18% річних до 20% річних в національній валюті та від 10% річних в іноземній (для експортерів). Забезпеченням по кредиту можуть виступати сільськогосподарська техніка та обладнання, легковий та вантажний автотранспорт, нерухомість, власні активи позичальника. В якості додаткової застави до уваги беруться худоба, тварини на відгодівлі, зерно, врожай майбутнього періоду.
      Кредит на придбання техніки та обладнання забезпечить агропідприємства сучасною сільгосптехнікою, яку тепер можна придбати в кредит в ІНДЕКС-БАНКу. Гнучкий графік погашення, знижений початковий внесок та можливість  взяти кредит на пільгових умовах, купуючи техніку у партнерів банку, роблять цей кредит максимально доступним та вигідним для сільгоспвиробників. Кредит надається на строк до 36 місяців у національній валюті або іноземній (для експортерів).  Початковий внесок складає від 25% вартості техніки або обладнання, що купується в кредит. Процентна ставка по кредиту становить від 18% річних у національній валюті та від 10% річних в іноземній (для експортерів). Забезпеченням по кредиту виступає техніка або обладнання, що купується.
     Однією з конкурентних переваг ІНДЕКС-БАНКу на ринку банківських послуг є його партнерські програми з провідними компаніями, що є широковідомими постачальниками необхідного устаткування та сировини для підприємств агропромислового комплексу.
     Партнерські програми банку з компаніями, що пропонують продукцію для агробізнесу, розроблені спеціально для забезпечення позичальників найкращими ціновими умовами. Характерною особливістю всіх програм є особливі умови кредитування для аграріїв, що у порівнянні з середніми по ринку є значно привабливішими. Так, в рамках інвестиційного кредитування ІНДЕКС-БАНК співпрацює з «Ростсельмаш» (комбайни Acros), «Донснаб» (комбайни Case, New Holland), «КМЗ» (елеваторне обладнання), «Ерідон-Тех» (комбайни Claas), Уніфер (зрошувальні системи, оприскувачі), «Райз» (комбайни John Deere, причіпне обробне обладнання Grimme). Програми з «Агросфера», «Райз», «Уніфер» спрямовані на фінансування обігового капіталу для придбання насіннєвого матеріалу, засобів захисту рослин, добрив. Співпраця ІНДЕКС-БАНКу та «Kraft Foods Ukraine», «Danonе Ukraine», «Lactalis Ukraine» дає додаткові переваги на фінансування обігових коштів та придбання основних засобів для постачальників цих транснаціональних компаній.

Важливим моментом у процесі співпраці банку з клієнтами є гнучкість та лояльність при розгляді індивідуальних запитів як в частині порядку роботи з продуктом, так і в питаннях ціноутворення. А щоб краще розуміти потреби аграріїв, банк користується успішним досвідом свого акціонера Credit Agricole Group, що є банком №1 у Франції в питаннях фінансування підприємств сільськогосподарської галузі вже цілих 120 років. Україна також є однією з провідних аграрних держав у Європі та володіє значним потенціалом для розвитку цієї галузі, тому співпраця з  підприємствами аграрного сектору є привабливою для банку. Володіючи достатнім інструментарієм та кваліфікованими експертами, ІНДЕКС-БАНК фінансує діяльність таких компаній з мінімальними ризиками для себе та максимальною вигодою для них.

В цілому, в питаннях співпраці з компаніями середнього та малого бізнесу ІНДЕКС-БАНК завжди з розумінням ставиться до потреб клієнтів даного сегменту, постійно вдосконалюючи та розширюючи свій продуктовий ряд відповідно до потреб бізнесу. Банк з радістю надасть компаніям повний комплекс послуг: розрахунково-касове обслуговування, депозитні та кредитні продукти, документарні операції.

Пакет послуг з розрахунково-касових операцій дозволяє оптимізувати щоденну роботу підприємства, у тому числі за рахунок використання системи віддаленого доступу, можливості безготівкової виплати заробітної плати робітникам, інкасації, а також корпоративних платіжних карт.

Депозитні продукти розроблені з урахуванням диверсифікованих потреб клієнтів залежно від обсягу вільних коштів, терміну їх розміщення на ощадному рахунку і бажаного порядку нарахування та виплати відсотків. Так, клієнт вільний обирати серед строкових як депозит з можливістю поповнення, так і без, а також депозит з можливістю швидко розміщувати кошти на ощадному рахунку та оперативно (повністю чи частково) повертати їх знову в бізнес.
Банк також розуміє потребу своїх клієнтів у своєчасному фінансуванні бізнесу, тому пропонує різноманітні кредитні програми: від кредитів на покриття касових розривів, до інвестиційних проектів.
Особливо затребуваним продуктом є відновлювана кредитна лінія на поповнення оборотних коштів, ліміт котрої банк пропонує на 12 місяців з можливістю щорічного продовження строку дії ліміту в межах трьох років у рамках так званого рамочного договору, що дає можливість скоротити витрати на нотаріальні послуги з оформлення договорів забезпечення. Даний продукт дозволяє вибудувати оптимальний графік погашення з урахуванням особливостей фінансових потоків підприємства.

ІНДЕКС-БАНК також тісно співпрацює з офіційними дилерами провідних марок авто та пропонує власним клієнтам гнучкі цінові умови при кредитуванні на придбання легкових автомобілів для комерційних цілей.

Окремо варто виділити також інвестиційне фінансування банку, яке надається строком до 3-х років за участі позичальника власними коштами у розмірі не менше 30% від загальної вартості проекту.

Документарні операції, які проводить ІНДЕКС-БАНК, зацікавлять підприємства, які беруть активну участь в тендерах, ведуть свою діяльність на зовнішніх ринках або бажають збільшити кількість контрагентів.
ІНДЕКС-БАНК – динамічно зростаюча структура, що стабільно збільшує клієнтську базу та частку на ринку за рахунок постійного вдосколення й розширення продуктової сітки відповідно до потреб ринку та економічної ситуації в країні. Продукти банку завжди точно націлені на задоволення сучасних потреб відповідної категорії клієнтів, а підтримка та досвід потужного акціонера дозволяють банку втримувати високі темпи розвитку та конкурентні позиції по основним фінансовим показникам серед провідних банків України.