ІТ-технології підвищують якість життя

it forumАктивне впровадження інноваційних технологій у бізнесі, промисловості, різних сферах управління містом та комунальним господарством 16 вересня активно обговорювали під час третьої Всеукраїнської ІТ-конференції у виставковому центрі «Козак-Палац».
Президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов взяв участь у «круглому столі», що об’єднав представників влади, бізнесу, IT-спеціалістів України та зарубіжжя навколо актуальних тенденцій та потреб перспективної галузі.

За словами Володимира Шамілова, функціонування інфраструктурних стартапів у сфері ІТ, вільних економічних зон та інших формувань завжди сприяють просуванню економіки держави та регіону. Президент ЗТПП закликав замислитися над ефективними умовами переходу від режиму аутсорсингу наших ІТ-спеціалістів до режиму створення власного національного продукту та виразив сподівання, що цьому будуть сприяти процеси децентралізації та прагматичні кроки влади.

У ході ІТ-конференції КП «Центр управління інформаційними технологіями» Запорізької міської ради презентувало стратегію «Комфортне місто», що має реалізовуватися з використанням сучасних інформаційних технологій та у підсумку – зробити місто Запоріжжя більш сучасним, комфортним та привабливим для мешканців.

Протягом роботи Форуму на різних майданчиках виступили більше 30 спікерів.

Цього року організатори запропонували учасникам три основні платформи: ІТ-бізнес, Інтернет-маркетинг, веб та мобільні розробки. Таким чином, конференція розширила «сферу впливу» та запросила до діалогу не тільки спеціалістів галузі, але й представників промисловості, підприємництва, що прагнуть автоматизувати бізнес-процеси, використовувати глобальні інженерні продукти та інші сучасні розробки.

tppbizedu4