Нагороди до професійного свята підприємців

День підприемця, Шалімов, Запорізька ТПП6 вересня президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов взяв участь у розширеному засіданні обласної координаційної ради з нагоди Дня підприємця. Пам’ятним символом «Могутність краю» ЗТПП нагороджені компанії «УКРЕСТ» та «Зелена система» - «за високий професіоналізм, вагомий внесок в розвиток та активну підтримку палатівського руху».

Компанія «Зелена система» успішно займається рішенням завдань з альтернативного енергозбереження підприємств, фермерських господарств та житлового сектору в Україні та інших країнах. ТОВ «УКРЕСТ» - представник зарубіжних компаній-виробників у галузі металургії, ливарного виробництва та машинобудування, надійний постачалник матеріалів та обладнання.

Почесною грамотою голови облдержадміністрації нагороджений Андрій Корольченко – генеральний директор ДП «НАЕК «Енергоатом» - надійний партнер ЗТПП.

Підприємництво та Торгово-промислова палата завжди крокують поруч. Запорізька ТПП докладає максимум зусиль у сприянні розвитку цього сектору економіки. Враховуючи, що сьогодні ми проходимо період інтеграційних процесів, і не тільки до європейської спільноти, але й до світової економічної системи загалом, Палата особливу увагу приділяє розвитку зовнішньоекономічних зв’язків, - зазначає президент ЗТПП Володимир Шамілов.

Діяльність Палати і надалі буде спрямована на розвиток підприємництва в Запорізькому регіоні, інтеграцію малого та середнього бізнесу до світової економіки, надання широкого спектру послуг: представлення інтересів бізнесу в органах влади, консалтингові послуги, сертифікація готової продукції та інші напрямки.
День підприемця, Запорізька торгово-промислова палатаДень підприемця, Шалімов, Запорізька ТПП

tppbizedu4