У ЗТПП відбулася зустріч з представниками польської групи компаній

Представники Польщі

У Запорізькій торгово-промисловій палаті відбулася бізнес-зустріч з представниками польської групи компаній «EL-IN». Це підприємство, що є одним із лідерів на ринку робіт в енергетичній, залізничній та будівельній галузях та успішно розвивається вже протягом 40 років.

Президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов познайомив гостей з основними напрямками діяльності організації та, користуючись нагодою, запросив польських підприємців до участі в найближчих конгресно-виставкових заходах у «Козак-Палац» - виставці «Енергозбереження» та Форумі інтеграції та кооперації InCo Forum – майданчику для налагодження міжнародних контактів та В2В-зустрічей.

Керівники підприємств - членів Запорізької ТПП - компанії «Зелена система», «Фудмаркет», «Ролл Гранд», що взяли участь у перемовинах, - презентували свої компанії та висловили зацікавленість у співробітництві з польською стороною, зокрема – у сфері енергетики, будівництва. Також для запорізьких колег є важливим і досвід сертифікації продукції відповідно до стандартів ЄС.

Як повідомив директор ТОВ «ДЕЛІДІН» (входить в групу польських компаній) Адрян Цихонь, з метою вровадження і застосування сучасних європейських технологій в 2016 році в Україні за участю польського капіталу було створено ТОВ «Івропроект-Делідін». Основна спеціалізація – будівництво залізничних мереж та інфраструктури; будівництво об’єктів; застосування енергозберігаючих матеріалів та технологій; інвестування в перспективні проекти в області промисловості і житлового будівництва.

tppbizedu4