broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Запорізька ТПП сприяє прозорим публічним закупівлям

Запорізька ТПП сприяє прозорим державним та публічним закупівлям

У Запорізькій торгово-промисловій палаті завершився черговий освітній курс з навчання та підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері публічних закупівель. Відповідний сертифікат отримали більше 40 представників державних та комунальних установ області.

Основною метою таких освітніх заходів є надання актуальної інформації стосовно нормативно-правових актів у сфері публічних закупівель, ознайомлення з алгоритмами проведення процедур закупівель, отримання практичних навичок.

Зважаючи на те, що офіційно проект електронних державних закупівель через систему «ProZorro» стартував зовсім нещодавно –  1 серпня, особлива увага приділяється саме цьому напрямку. Обов’язкові учасники освітніх програм - представники електронних торгових майданчиків системи «ProZorro».

Спеціаліст відділу по роботі з державними замовниками торгового майданчика zakupki.prom.ua Анна Малькова зазначає, що навчання – надвичайно важливий елемент у процесі впровадження системи електронних закупівель:

- Ми – як майданчик – постійно взаємодіємо з нашими клієнтами, допомагаємо розібратися, як функціонує Закон, надаємо технічне супроводження. Під час семінару ми розглянули основні етапи процедури закупівлі, розібралися у проблемних питаннях, якими поділилися учасники зустрічі. Майданчик zakupki.prom.ua діє з моменту прийняття Закону, тож нами вже накопичений досвід поводження у різних ситуаціях, що дає змогу надавати ефективну підтримку сьогодні. Участь в інформаційних заходах допомагає краще чути наших клієнтів та вдосконалювати електронні сервіси.

P1010934P1010936

Крім організації інформаційних заходів Запорізька торгово-промислова палата надає консультаційні послуги у сфері державних закупівель. Зокрема, здійснює повне супроводження процедур закупівель, розробку документації конкурсних торгів або її експертизу щодо відповідності законодавству, розробку документів щодо діяльності тендерного комітету, аудит документів по проведеним раніше процедурам закупівель.

Телефон для довідок: (061) 701-72-64, 213-65-01.

Наш сайт: www.bizedu.com.ua