broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Перша комп’ютерна гра про експертизу

Гра про ЕкспертизуЛіто – пора відпочинку. Ми даємо вам привід трохи відволіктись від роботи і відчути себе у ролі експерта ТПП. В нашій інтерактивній грі спробуйте за 1 хвилину оглянути усі дерев’яні ящики, не пропустивши жодного. Щоб позначити тару, яку ви оглянули і порахували – клікайте на ній, поки навантажувач із ящиками не зник із поля зору.

Грати у Експерт ТПП v1.0

Не просто дитячі забавки Справа у тому, що новини-ігри, або, як у нашому випадку, ігри-про-професісії – порівняно нова тенденція в світових медіа, які шукають нетрадиційні підходи до своєї аудиторії. Суть “гейміфікації” матеріалу полягає в тому, щоб додати до нього ігровий елемент, тим самим забезпечивши кращу взаємодію читача та контенту. Як результат, он-лайн ігри на додаток до своєї розважальної функції почали розповідати, вчити та спонукати гравців, а передові Інтернет-портали вдалися до використання їх як інструменту привернення уваги до важливих соціальних і економічних подій. Найбільш вдалі закордонні та вітчизняні приклади просування гостро-соціальних новин за допомогою інтерактивних ігор представлено в оглядах від osvita.mediasapiens.ua та redactor.in.ua. В свою чергу, грою Експерт ТПП v1.0 ми починаємо руйнувати стереотип про нудний характер експертизи і прискіпливу вдачу експертів. У нас також є почуття гумору, а наша професія вимагає наполегливості, пильності і послідовності в діях. Сподіваємось, такою і вийшла перша гра про експертів – вона вас і розвеселить, і змусить докласти зусиль для перемоги.