broker tamojnya zaporozhzhye eur1

08-12 травня 2011 року БІЗНЕС-МІСІЯ ДО ЛІВАНУ

Організатор Львівська Торгово-промислова палата
Метою бізнес-місії є встановлення корисних бізнес-контактів, розширення співробітництва між підприємцями наших країн та регіонів, розвитку міжнародної торгівлі та зміцнення інвестиційної співпраці.
Україна та Ліван володіють великим потенціалом для розвитку двосторонніх економічних відносин та їх активізації. Сучасний Ліван відомий світу як значний експортер сільськогосподарської продукції (цитрусові, маслини, виноград та ін.), текстильної, фармацевтичної та ювелірної продукції. Окрім того, Ліванські підприємці зацікавленні у співпраці в таких напрямках, як імпорт деревини, металу, сільськогосподарської продукції тощо. На сьогоднішній день економіка Лівану володіє великими інвестиційними можливостями, які доцільно використати для реалізації спільних проектів.
У рамках бізнес-місії до Лівану проходитимуть зустрічі з представниками влади Лівану та Торгово-промисловими палатами Бейрута й регіону Захле, а також дво- та багатосторонні зустрічі підприємців України та Лівану.
Пропонуємо Вам розглянути можливість Вашої участі у бізнес-місії «Україна – Ліван». Для ефективнішої організації та підготовки зустрічей просимо Вас до 1 квітня 2011 року надіслати детальну заповнену анкету учасника бізнес-місії. Останній термін формування складу учасників –
20 квітня 2011року.
З усіма питаннями звертайтеся, будь-ласка, до Львівської ТПП, контактна особа – Володимир Сольчаник, телефон: +38 032-276-46-13, факс +38 032 297-07-49, E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.http://lcci.com.ua