broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Вітаємо зі Всесвітнім днем виставок!

Сьогодні, 8 червня 2016 року, вперше відзначається Всесвітній день виставок.

Запорізька торгово-промислова палата щиро вітає партнерів, друзів, учасників виставкових заходів! Зичимо миру, благополуччя, нових здобутків у професійній діяльності!

Завжди раді вітати Вас у виставковому центрі «Козак-палац»!

Виставки – один з найефективніших інструментів маркетингу, провідник інновацій та конкурентоздатності компаній та національної економіки загалом.

Свою першу виставку, «Запорізькі контракти», Запорізька торгово-промислова палата організувала у 1996 році. З того часу ми постійно пропонуємо бізнес-спільноті нові сучасні маркетингові інструменти. У 2009 році було зведено виставковий центр «Козак-Палац». Споруда європейського рівня загальною площею більше 9000 квадратних метрів та можливістю одночасної демонстрації експозицій близько 200 учасників, не має аналогів у південно-східному регіоні України.

Саме з відкриттям ВЦ «Козак-Палац» традиційні та нові для регіону спеціалізовані виставки - «Машинобудування. Металургія», «Литво», «Агротехсервіс», «Домострой», «Композити та склопластики», «Ювелірний світ», «Енергія» та інші – набули ще більшого визнання серед ділових кіл країн СНД, Східної та Центральної Європи. Велику зацікавленість відвідувачів та учасників викликають заходи, що супроводжують виставки, - науково-практичні конференції, семінари, круглі столи.

З 2007 року Палата виступає організатором заходів під брендом ZIIF (Запорізький міжнародний інвестиційний форум). Нова форма демонстрації можливостей, інструмент соціально-економічної активності приваблює все більше партнерів, учасників, потенційних інвесторів.