broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Унікальний робочий простір для замовників

Система прийому електронних заявок online.e-tpp.org успішно підтвердила свої можливості та переваги на практиці. Протягом першого місяця її функціонування управлінням експертиз Запорізької ТПП прийнято 131 електронну заявку від 55 зареєстрованих користувачів. Унікальний ресурс дозволяє замовникам послуг підтримувати зворотній зв’язок із експертами в он-лайн режимі.

Робочий простір для клієнтів створений Запорізькою торгово-промисловою палатою спільно з командою ZENLIX та технічними консультантами компанії Brightmedia.

Зокрема, відвідувачі ресурсу http://е-tpp.org мають можливість щогодини спостерігати за динамікою надходження і закриття електронних заявок завдяки індексу виконання заявок. Таким чином вони завжди поінформовані щодо ступеня завантаженості експертів та можуть передбачити термін розгляду своєї заявки.

Користувачі, які вже зареєструвалися в системі online.e-tpp.org, інформацію про хід виконання своєї заявки отримують безпосередньо від експертів у своєму особистому кабінеті. Не виходячи із звичного для себе інтерфейсу вони також можуть ознайомитися із важливими новинами від управління експертиз ЗТПП і слідкувати за оновленнями ресурсу http://e-tpp.org.

При цьому для всіх без винятку клієнтів, незалежно від їх “точки входу” в систему online.e-tpp.org доступна можливість оформити підписку на отримання порад від експертів і рекомендацій щодо захисту інтересів власного бізнесу на особистий email.