broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Виставковий форум промисловців відкрив роботу у ВЦ «Козак-Палац»

24 травня у ВЦ «Козак-Палац» відкрив роботу один із найбільших в Україні виставкових форумів промисловців, що проходить у Запоріжжі щорічно, починаючи з 1997 року. Заходи об’єднують XXIV Міжнародну спеціалізовану виставку «Машинобудування. Металургія», виставки-конференції «Литво», «Композити та склопластики». Протягом трьох днів можна не тільки познайомитися з сучасними  технологіями, розробками та тенденціями, але й отримати корисну інформацію та взяти участь у дискусіях під час тематичних круглих столів, семінарів, практикумів та майстер-класів, налагодити нові ділові зв’язки.

Виставковий форум організований Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки:

- Комітету з питань промислової модернізації при ТПП України,

- Асоціації підприємств промислової автоматизації України,

- Асоціації ливарників України,

- Фізико-технологічного інституту металів і сплавів НАН України,

- НТУ «Харківський політехнічний інститут»,

- НДІ склопластиків та волокна,

- ТОВ «ВО Овен» (розробник систем автоматизації виробництва, м. Харків).

У цьому році представлені продукція та послуги понад 120 учасників, серед них – провідні промислові підприємства з України, представники відомих торгових марок Бельгії, Естонії, Німеччини, Польщі, США, Швейцарії. Загальна виставкова площа – понад 4000 кв. м.

Основні акценти заходів 2016 року – оновлення індустріального потенціалу країни, налагодження коопераційних зв’язків, пошук та застосування антикризових інструментів.

Під час урочистого відкриття виставкових заходів почесними дипломами Торгово-промислової палати України за плідну багаторічну співпрацю відзначені металургійний комбінат «Запоріжсталь», компанії «Укрест» та «Тріада ЛТД». З нагоди 25-річчя роботи в Україні почесною відзнакою Запорізької ТПП «Могутність краю» нагороджена компанія «Камоцци» - постійний учасник виставки «Машинобудування. Металургія», також за багаторічну та плідну співпрацю почесними дипломами нагороджені Асоціація підприємств промислової автоматизації України, журнал «Обладнання та інструмент», Асоціація ливарників України, Харківський політехнічний інститут, Фізико-технологічний інститут металів і сплавів НАН України.

Формат виставкового форуму промисловців зацікавив делегацію з Республіки Туреччина – партнерів Запорізької ТПП. До «Козак-Палац» завітали представники Промислової палати Адани та керівники профільних турецьких компаній. Під час двосторонньої коопераційної біржі турецькі гості провели перемовини з потенційними українськими партнерами та презентували власні компанії. У складі іноземної делегації - керівники підприємств, що працюють у галузі машинобудування, металообробки, литва та супутніх сферах важкої промисловості.

До участі у конгресних заходах залучені не тільки керівники компаній та провідні спеціалісти, але й представники науки. У день відкриття виставки відбувся «круглий стіл», присвячений структурним змінам у промисловості України, а також організації Hi-Tech кластеру у сферах машинобудування та металургії.

Провідні наукові події – конференції «Литво. Металургія» та «Композити, склопластики – вектор розвитку».

У рамках експозицій демонструються: машини, механізми і технологічне обладнання, металургія та металообробка, інструмент та оснащення, контрольно-вимірювальні прилади, IT-технології у промисловості, композитні матеріали. Велика увага приділена розробкам у галузі автоматизації виробництва, кращим світовим досягненням у сфері електроніки промислового призначення.

Знаходженню нових коопераційних зв’язків сприяє участь як великих промислових підприємств, так і представників середнього бізнесу. Серед них – постійні та нові учасники промислових виставок у ВЦ «Козак-Палац» - металургійний комбінат «Запоріжсталь», «Abplanalp Ukraine» (металообробне устаткування), «LappGroup», «WM Ukraine» (електротехніка), ТОВ «Камоцци» (пневматичне обладнання), корпорація «Ватра» (світлотехніка), «Сімметрон-Україна» (електронні компоненти та радіомонтажне обладнання), «Макролаб лтд» (лабораторне обладнання), ТОВ «Укрест» (індуктивні плавильні печі), Часовоярський вогнетривкий комбінат та багато інших.

Сучасні інноваційні матеріали та продукцію з їх застосуванням демонструють компанії-учасники виставки-конференції «Композити та склопластики». У їх числі -  компанії «Банг і Бансомер», «Карболайн», «Склопластикові труби», «Статус» та інші.

Завжди активні учасники виставкових заходів - науково-дослідні інститути та вищі навчальні заклади. Власні розробки і запатентовані технології представлять Фізико-технологічний інститут металів і сплавів національної академії наук України, Науково-дослідний інститут склопластиків та волокна, Національна металургійна академія України, Дніпродзержинський державний технічний університет, Приазовський державний технічний університет.

Режим роботи виставкового центру для відвідувачів:

24-25 травня з 10.00 до 17.30

26 травня з 10.00 до 15.30