broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Публічні закупівлі: вихід на новий рівень

Публичные закупкиЗапорізька торгово-промислова палата продовжує серію семінарів для замовників у сфері публічних закупівель, адже згідно з Законом «Про публічні закупівлі», який введено в дію з 1 квітня 2016 р. – для центральних органів виконавчої влади та замовників, що здійснюють діяльність в окремих сферах господарювання, а з 1 серпня 2016 р. – для всіх замовників, встановлюються нові механізми та вимоги до проведення процедур закупівель.

27 квітня, враховуючи чисельні звернення установ та організацій, Запорізька ТПП ініціювала проведення чергового одноденного семінару, покликаного надати актуальну інформацію щодо цих актуальних змін, ознайомити з механізмом проведення електронних закупівель через систему ProZorro, в тому числі і допорогових.

Для того, щоб допомогти з  вибором платформи, де у подальшому будуть вестися закупівлі, до участі у заході були запрошені представники електронних майданчиків системи електронних державних закупівель ProZorro: zakupki.prom.ua, Держзакупівлі онлайн.

Запорізька торгово-промислова палата планує і надалі співпрацювати з цими та іншими електронними майданчиками системи ProZorro, фахівцями у сфері державних електронних закупівель, сприяючи ефективним і прозорим закупівлям в регіоні, отриманню нових знань та навичок учасниками електронної системи.