broker tamojnya zaporozhzhye eur1

У «Козак-Палац» - «ВЕСІЛЬНИЙ САЛОН - 2016»

весільна виставка1 квітня у виставковому центрі «Козак-Палац» урочисто відкрилася 5-а спеціалізована виставка «ВЕСІЛЬНИЙ САЛОН-2016», організована Запорізькою торгово-промисловою палатою.

Виставка, спрямована на розвиток весільної індустрії, популяризацію культури сучасних весільних традицій, викликає зацікавлення і фахівців весільної індустрії, і потенційних споживачів представлених товарів та послуг, і, звичайно ж, всіх, хто хоче зануритися в святкову атмосферу весілля. Адже протягом трьох днів у виставковомо центрі на гостей чекають виступи творчих колективів, яскраві шоу-номери, танцювальні майстер-класи. Щодня проходитимуть шоу-покази весільної та вечірньої моди від весільного салону «Fashion Bride», різні образи для наречених продемонструють майстри весільного макіяжу, зачісок, флористики. На весільній виставці буде працювати виїзна фотостудія, де можна буде безкоштовно сфотографуватися на фоні фірмового brend-woll і потім - отримати фото в офіційній групі виставки в соціальній мережі Vkontakte http://vk.com/svadebnayavustavka.

До уваги відвідувачів - пропозиції від весільних салонів, ресторанів і готельних комплексів, послуги з прокату автомобілів, весільних декораторів та організаторів, музичного супроводу, фото- і відеозйомці і багато іншого. Тут же можна буде визначитися з вибором event-організації, ведучого урочистої події.

Таким чином, виставка «Весільний салон» за роки існування стала вдалим поєднанням експозиційного майданчика і насиченої шоу-програми, що дозволяє в святковій атмосфері найкращим чином продемонструвати продукцію та послуги.

Традиційно «Весільний салон» пропонує взяти участь у квест-іграх, романтичних шоу. На учасників чекають подарунки і сюрпризи.

Безліч корисної інформації з підготовки до весілля буде представлено на спеціальних семінарах і майстер-класах. Також здобудуть для себе багато корисної ділової інформації компанії - представники весільної індустрії. Зокрема, для учасників виставки відбудеться бізнес-тренінг на тему «Маркетинг і реклама для весільного бізнесу: йдемо в ногу з часом».

3 квітня, в завершальний день роботи виставки, подарунки та сертифікати будуть розіграні серед відвідувачів. Суперприз - весільна подорож до Європи від Агенції гарячих путівок «Августин» - генерального спонсора виставки.

ВХІД ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ ВІЛЬНИЙ

Графік роботи виставки: