broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Як організувати закупівельну діяльність?

електронні закупівліЗ 1 квітня в Україні стартують електронні закупівлі в системі Prozorro: вступає в дію Закон про публічні закупівлі, що передбачає обов’язковість проведення закупівельних процедур через електронну систему та автоматичну оцінку тендерних пропозицій.

Завжди оперативно реагуючи на запити в отриманні актуальної інформації, Запорізька торгово-промислова палата - організатор навчання та підвищення кваліфікації фахівців комітетів із конкурсних торгів з 2007 року, консультант з питань державних закупівель - започаткувала серію навчальних семінарів, присвячених цим законодавчим змінам, а також – ознайомлення з новим механізмом проведення електронних закупівель.

25 березня у ЗТПП відбувся семінар для замовників у сфері публічних закупівель, що провели представники електронних майданчиків системи ProZorro: «Е-tender», «Держзакупівлі. онлайн» та «Zakupki.prom.ua».

- Електронний аукціон на пониження ціни є найдоступнішим, найпрозорішим та найефективнішим способом залучення максимальної кількості учасників. В результаті замовники отримують найкращі ціни, а постачальники знаходять оптимальний гарантований збут своєї продукції, - зазначає представник «Держзакупівлі. онлайн» Ольга Піскун.

Щоб і надалі відповідати цим високим параметрам, організатори майданчиків постійно працюють над вдосконалення системи, щоб зробити її максимально зручною та вигідною для обох сторін.

Менеджер по роботі з клієнтами «Е-tender» Ольга Клюгвант-Коканова розповідає, що дуже багато сервісів майданчика розроблені виходячи з індивідуальних потреб та звернень клієнтів. У їх числі – Київська, Львівська, Харківська міські ради:

- Ми звертаємо увагу на проблеми та труднощі, з якими зустрічаються наші клієнти, та допомагаємо усунути їх, у тому числі – за допомогою організації семінарів, консультацій в електронному режимі.

Запорізька торгово-промислова палата планує і надалі співпрацювати з електронними майданчиками системи Prozorro, фахівцями у сфері державних електронних закупівель, сприяючи ефективним і прозорим закупівлям в регіоні, отриманню нових знань та навичок учасниками електронної системи.