broker tamojnya zaporozhzhye eur1

У ВЦ «Козак-Палац» - Ярмарок освіти

Широкі освітні можливості у виставковому центі «Козка-Палац» пропонує щорічний «Ярмарок освіти». Захід, що об’єднує cпеціалізовані виставки «Абітурієнт» та «Освіта за кордоном», розрахований на широку аудиторію: випускників шкіл, студентів, підприємців та всіх, хто прагне вдосконалюватися та отримувати нові знання. Виставка – це також майданчик для обміну досвідом та здобуття нових знань освітянами, представниками служб по роботі з персоналом підприємств Запорізької області.

«Ярмарок освіти» організований Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки освітньої компанії «Домар Глобал Груп», Запорізького обласного департаменту освіти і науки ЗОДА, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, Запорізького обласного центру зайнятості.

Цього року власні інформаційні майданчики представляють понад 50 провідних українських та закордонних закладів вищої, спеціальної, бізнес-освіти.

Зокрема, у «Козак-Палац» презентований повний спектр навчальних закладів: училища, технікуми, коледжі, інститути, академії, університети. Широкі можливості – з вибору програм ділової освіти, навчання за кордоном, знайомства з пропозиціями лінгвістичних центрів, освітніх підготовчих курсів, придбання навчальної та художньої літератури.

Під час виставки абітурієнти знайомляться з широким спектром навчальних закладів, можуть дізнатися про умови вступу та переваги тієї чи іншої спеціальності, освітньої програми.

Традиційно у виставці беруть участь провідні представники вищої школи нашого регіону, потужні науково-дослідні комплекси. У числі постійних учасників – Запорізький національний університет, Запорізький національний технічний університет, Запорізький державний медичний університет, Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій, Класичний приватний університет. Свою освітню базу презентує Запорізький авіаційний коледж ім. О.Г. Івченка – єдиний в Україні вищий навчальний заклад І-ІІ рівня акредитації, що готує фахівців для авіаційної промисловості.

До Запоріжжя завітали представники авторитетних навчальних закладів Дніпропетровська, Києва, Харкова, Черкас. Зокрема, абітурієнти зможуть поспілкуватися з викладачами та студентами Київської державної академії водного транспорту, Національного аерокосмічного університету «ХАІ», Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

У запорізькому «Ярмарку освіти» беруть участь і представники закордонних закладів освіти - Польщі, Чехії, США, Китаю.

Сприяючи розвитку міжнародних освітніх зв’язків, Запорізька торгово-промислова палата разом з чеськими партнерами – освітньою агенцією «Association» - пропонує молоді відвідати «День освіти в Чехії». Варто зазначити, що презентаційний захід Українсько-чеського освітнього центру зацікавить як молодих людей, що планують отримати вищу освіту саме у чеському вузі, так і багатьох викладачів, студентів - як можливість обміну досвідом та налагодження нових ділових контактів.

Освітня компанія “Домар Глобал Груп” на правах офіційного представника в Україні під час ярмарку представляє вищі навчальні заклади Великобританії, США та Китаю. Зокрема, Університети Манчестера, Лондона, Стерлінга, Сент-Луїса, Університет фінансів та економіки Дунбею.

Традиційно на освітній виставці у Запоріжжі – презентації навчальних закладів та компаній, майстер-класи, знайомство з культурою та традиціями інших країн, виступи студентських творчих колективів.

Графік роботи виставки:

5-6 листопада – з 10.00 до 17.00