broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Інтернет-портал Фонду Державного Майна України

Відповідно до Законів України "Про Державний бюджет України" та "Про оренду державного та комунального майна" Фонд державного майна України та його регіональні відділення забеспечують та контролюють виконання бюджетних завдань з налагодження коштів від оренди та приватизації державного майна до Державного бюджету України.
Регіональне відділення з метою виконання вище зазначенних завдань та забеспечення прозорості приватизаційних процесів, оптимізації інформаційно-роз'яснювальної роботи політики Фонду державного майна України у сфері реформування відносин власності та управління державними корпоративними правами, висвітлення відповідних указів, постанов та розпоряджень Президента України та Кабінету Міністрів України у 2007 році створило Інтернет-представництво www.fdm.zp.ua
На Інтернет-порталі оприлюднюється матеріали про хід приватизації у Запорізький області, новини регіонального відділення, зміни, які відбуваються у сфері оренди державного майна та управління державними корпоративними правами, оперативно розміщуються оголошення та результати конкурсів, інформація про зміни у національному законодавстві.
Враховуючі необхідність виконання нагальних завдань з наповнення Державного бюджету України, регіональне відділення веде активний пошук нових орендаторів та покупців державного майна. Для цього на Інтернет-порталі були створені розділи "Вивчається попит" та "Пропонується в оренду".