Ambiente

Як впроваджувати стандарти систем енергоменеджменту в промисловості?

iso 50001

Запорізька торгово-промислова палата запрошує 17-18 вересня 2015 р. енергетиків та фахівців з енергоменеджменту Вашого підприємства на безкоштовний семінар у рамках співпраці з Організацією Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) та Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут» (НТУУ «КПІ»). Цей семінар стане наступним кроком з реалізації Проекту технічної допомоги UKR IEE «Впровадження стандарту систем енергоменеджменту в промисловості України», що фінансується за рахунок Глобальної екологічної фундації (ГЕФ). Проект підтримується Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України.

Метою Проекту є розвиток ринкових умов для підвищення енергоефективності та впровадження міжнародного досвіду в управлінні енерговикористанням енергоємних виробничих підприємств України – великих, середніх та малих, як основи для підвищення їх конкурентоспроможності при забезпеченні комплексного підходу до зниження викидів парникових газів та покращення довкілля.
Участь у заході дозволить зрозуміти переваги від впровадження стандарту енергоменеджменту та можливості використання системи енергоменеджменту на вашому підприємстві.

Навчання проводитимуть міжнародні експерти Егмонт Оттерманн та Ерік Гудб’єрк.

Семінар відбудеться 17-18 вересня 2015 року в приміщенні Запорізького національного технічного університету за адресою вул. Жуковського, 64, ауд. 253. з 9:00 до 17:00.

Оскільки захід відбувається за фінансової підтримки Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) та є безкоштовним, кількість учасників обмежена.

Просимо до 11 вересня 2015 року (включно) підтвердити участь представників Вашого підприємства за телефонами: (061)701-72-64, 213-65-01, моб: (091) 342-66-05 або на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. та заповнити ЗАЯВКУ.