broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Українсько-австрійський бізнес-форум

українсько-австрійський бізнес-форум

Запрошуємо до участі в українсько-австрійському бізнес-форумі, що відбудеться 19 жовтня 2015 р. у Відні.

Спiворганiзаторами заходу виступають Торгово-промислова палата України, Посольство України в Австрії, Торговий вiддiл Посольства Республіки Австрія в Україні та Федеральна Палата Економіки Австрії. Під час роботи бiзнес-форуму українські учасники зможуть встановити прямі ділові контакти з потенційними австрійськими партнерами та отримати безпосередню інформацію щодо попиту та цінової ситуації на актуальних для них австрійських ринках, а також обговорити перспективи, які відкриваються перед українськими виробниками в умовах полегшеного доступу українських товарів на ринки ЄС.

У програмі бiзнес-форуму зокрема передбачається участь президента ФПЕА, президента ТПП України та керівників регіональних палат.

Федеральна палата економіки Австрії, як партнер з австрійської сторони, бере на себе витрати на оренду приміщень для проведення бiзнес-форуму, рекламу заходу, запрошення австрійських учасників, організацію кави та перекладів під час пленарної частини.

Фінансування інших витрат, пов'язаних з участю у бiзнес-форумi (переліт, трансфери, розміщення у готелі, переклад під час індивідуальних переговорів, оформлення виїзних документів, медичне страхування, органiзацiйний внесок тощо) передбачається за рахунок самих учасників. Згідно попереднього кошторису орієнтовна вартість всіх вищенаведених витрат (за умови одномісного розміщення у готелі **** у центрі міста, З ночі/4 дні та перельоту Австрійськими авiалiнiями) складає прибл., 1000 -1100 євро на одного учасника. Органiзацiйний внесок за участь у форумі становить 60 євро, сплата організаційного внеску є обов’язковою умовою участі у заході.

Детальна програма перебування української делегації у Відні буде повідомлена додатково.

В разі зацікавленості просимо звертатись до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин ЗТПП за тел.: 061 2331172, e-mail:Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.