broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Про створення навчального центру практичного бізнесу Ділової ради ТПП

Деловой совет

Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності висловлює Вам свою повагу та повідомляє про активізацію роботи Секретаріату Ділової Ради торгово-промислових палат білорусько-російсько-українського прикордоння.

Однією з першочергових задач Ділової Ради ТПП прикордоння є надання всебічного сприяння підприємствам та організаціям у встановленні нових ділових зв’язків, створення сприятливих умов для розвитку підприємницької діяльності у прикордонних регіонах, розробка сучасної програми навчання керівників підприємств у білорусько-російсько-українському прикордонні. Через відсутність у прикордонних областях Росії, України та Білорусі спільного освітнього центру, а також з метою ефективного виконання доручень президентів Росії та України з модернізації економік наших держав та розширення стратегічного партнерства, виконавчий комітет Ради керівників прикордонних областей Білорусі, Росії та України та Секретаріат Ділової Ради ТПП прикордоння – Консалтингова компанія „Бізнес-Експерт” (www.bexpert.com.ua) виступили з ініціативою нового проекту: „Навчальний центр практичного бізнесу Ділової Ради ТПП” для спільного навчання співробітників підприємств прикордонних областей (www.dstpp.com).

Робота даного Навчального центру всебічно сприятиме керівникам підприємств та організації із вдосконаленням навичок управління підприємством, поглибленню знань з розвитку бізнесу, обміну досвідом між керівниками підприємств прикордоння. Це дозволить створити сприятливі умови для вдосконалення підприємницької діяльності, інтеграції економік, розвитку виробничої, торгової та фінансової інфраструктури у прикордонні, стане імпульсом для ліквідації такого явища як депресивність окремих прикордонних районів та посилить потенціал їх подальшого стійкого розвитку.

В даний час для реалізації Програми міжрегіонального та прикордонного співробітництва Російської Федерації та України на 2011-2016 роки, підписаної під час зустрічі президентів Росії та України 4 жовтня 2010 року у м. Геленджик, Секретаріат Ділової Ради ТПП прикордоння у якості пілотного проекту даного Навчального центру формує групи із представників реального сектору економік Білгородської та Харківської областей для спільного навчання у період з листопада 2010 року до травня 2011 року.

Реалізація пілотного проекту дозволить апробувати та згрупувати найбільш актуальні та затребувані навчальні програми для спільних занять почергово на території України та Росії. З другої половини 2011 року організаторами планується впровадження алгоритму проведення таких спільних навчальних заходів для усього периметру білорусько-російсько-українського прикордоння у рамках діяльності єврорегіонів.

З метою формування груп від Запорізької області для участі у вищевказаному навчанні, будемо вдячні за доведення вищезгаданого повідомлення до зацікавлених діючих підприємств-членів ЗТПП та інформування Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Запорізької облдержадміністрації в електронному або письмовому вигляді (69107, м. Запоріжжя, пр. Леніна 164, тел. 224-70-37, 224-63-11, факс 224-65-69, е-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.).