Впровадження стандарту енергоменеджменту на підприємстві: консультують експерти

ISO 50001:2011

23 червня  Запорізька торгово-промислова палата запрошує керівників та спеціалістів підприємств на безкоштовний семінар із запровадження міжнародного стандарту енергоменеджменту ISO 50001:2011, який проводиться Організацією Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО).

Національний стандарт, прийнятий 16 вересня 2014 року наказом Мінекономрозвитку України в якості національного стандарту ДСТУ ISO 50001:2014 «Енергозбереження. Системи енергетичного менеджменту. Вимоги та настанова щодо використання (ISO 50001:2011, IDT)», набрав чинності з  1 січня 2015 року.

Участь у заході дозволить зрозуміти переваги від впровадження стандарту енергоменеджменту на підприємстві, а також надасть можливість отримати кваліфіковані відповіді безпосередньо від експерта з суттєвим досвідом роботи за напрямом енергоменеджменту. У семінарі братиме участь Егмонт Оттерманн, відомий експерт з впровадження стандарту ISO 50001 на промислових підприємствах.

Семінар є першим кроком з реалізації проекту ЮНІДО «Впровадження стандарту систем енергоменеджменту в промисловості України», в результаті якого передбачається відбір 18 пілотних промислових підприємств, яким буде надано комплексну підтримку у запроваджені стандарту енергоменеджменту.

Семінар відбудеться 23 червня 2015 року в ВЦ «Козак-палац», за адресою вул. Перемоги, 70 б, великий конференц-зал з 9:30 до 14:00.

Оскільки захід відбувається за фінансовою підтримкою Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) та є безкоштовним для учасників заходу, кількість слухачів обмежена.

Просимо підтвердити участь представників Вашого підприємства, які зацікавлені взяти участь у заході, за телефонами:
(061)701-72-64, 213-65-01, моб: (091) 342-66-05 або на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

tppbizedu4