Підприємства Запорізької області представили свою продукцію на виставці у Німеччині

спеціалізована виставка субпідрядників, м. Лейпциг, Німеччина

Група підприємств Запорізької області – членів ЗТПП, що працюють у сфері машинобудування та електротехніки, представили свою продукцію та розробки на Міжнародній спеціалізованій виставці субпідрядників, що відбулася у м. Лейпциг, Німеччина.

Експозиція українських підприємств на виставках Z та Intec була організована Запорізькою торгово-промисловою палатою. Участь у зарубіжних виставках – невід’ємна складова діяльності з просування продукції на світові ринки, шлях до вдалого пошуку нових бізнес-партнерів, обміну досвідом, набуття нових професійних знань. З цим згодні всі учасники ділового візиту до Лейпцига.

Свою продукцію на колективному стенді Запорізької ТПП презентували:

ТОВ «Корундкераміка плюс» (м. Запоріжжя) – підприємство випускає широкий спектр керамічних виробів для металургійної, електротехнічної та інших галузей промисловості.

ПП «Елтіз» - запорізький виробник сухих силових трансформаторів усіх типів.

ТОВ «Світанок» (м. Мелітополь) - виробництво деталей дизельних локомотивних двигунів для залізничної техніки.

ТОВ «Автопривід» - мелітопольське підприємство, що спеціалізується на розробці та виробництві вузлів і агрегатів для автомобілебудівної промисловості.

Компанія «Влад+» (м. Київ) – виробник електронних і електромеханічних компонентів для відомих німецьких і європейських виробників з 2000 року.

Під час виставки компанії взяли участь у контактній біржі «CONTACT – Business Meetings», «Міжнародному діловому вечорі – Get together» для зарубіжних делегацій, що були запропоновані Промислово-торговою палатою Лейпцига.

За підтримки «Департаменту сприяння економіки Саксонії» запорізькі підприємства відвідали ряд саксонських підприємств, що працюють у галузі машинобудування та провели перемовини з німецькими спеціалістами.

Відбувся і візит до ТПП Лейпцига, у ході якого начальник управління ЗТПП Ксенія Нагорна обговорила з колегами можливості просування продукції підприємств запорізького регіону до Німеччини, застосування досвіду у сфері дуальної освіти.  Зустріч стала додатковою можливістю для розвитку зовнішньоекономічних зв’язків між регіонами.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32