64222 001 AUM Banner 600x80 en

Покровський ярмарок-2014

ПОКРОВСЬКИЙ ЯРМАРОК - 2014

У виставковому центрі «Козак-Палац» відбулася ХVІII міжрегіональна багатогалузева виставка «ПОКРОВСЬКИЙ ЯРМАРОК - 2014», що традиційно організується Запорізькою торгово-промисловою палатою з нагоди Дня міста.

Щорічний ярмарок, який є продовженням традицій і звичаїв козацького роду у новій сучасній презентаційній формі, отримав назву на честь свята Покрови Пресвятої Богородиці, яке є найбільшим і найзначущим святом для Запорізького козацького краю. Сьогодні на «Покровському ярмарку» зустрічаються представники найрізноманітніших галузей народного господарства, укладаються ділові угоди та зароджуються нові проекти.

Хто серед учасників?

Цього року різні галузі промисловості представили близько 60 вітчизняних учасників. Організовані спеціалізовані виставки: аграрний ярмарок «Дари Таврії», «Виставка Квітів», спеціалізований ярмарок меду та продуктів бджільництва «Бджілка», міжрегіональний фестиваль майстрів ручної роботи «Рукоділля й ремесло».

На «Покровському ярмарку» можна було знайти рішення для благоустрою власної домівки: стали у нагоді експозиції з будівництва, опалювальних систем, меблів, дизайну інтер’єрів, логістичних послуг.

Широко були представлені товари легкої промисловості: жіночий, чоловічий та дитячий одяг, взуття, аксесуари, косметика.

Якісні продукти харчування від виробників – теж на «Покровському ярмарку». Серед учасників – ТОВ «Урожай», ТМ «Козацька ферма», Мелітопольський м’ясокомбінат «Вакула», ТМ Василівські ковбаси, ТМ Дельфін, «Айс Запоріжжя», ТМ «Пан Кекс», ТМ «Добра Хата».

Допоможемо разом

У рамках «Покровського ярмарку» благодійний фонд «Переможемо разом» провів розпродаж витворів мистецтва запорізьких народних майстрів. Виручені кошти з продажу картин, виробів з дерева, біжутерії будуть передані на допомогу запоріжцям, які служать у зоні АТО.

Традиційно у виставковому центрі «Козак-Палац» можна було познайомитися та придбати  роботи українських художників, народних майстрів. Декоративно-прикладне мистецтво Запорізького краю представляли різноманіття національних українських сувенірів, вишиванок. Свої роботи традиційно демонстрували народні майстри творчого об’єднання «Колорит», «Цвіт Калини», майстер Наталія Бабенко, майстер-склодув І. Ліцкевич та багато інших.

200x150