64222 001 AUM Banner 600x80 en

«Ювелірний світ - 2014»: краса об’єднує

У виставковому центрі «Козак-Палац» відбулася XIIІ спеціалізована виставка ювелірних виробів «Ювелірний Світ - 2014». Організатор заходу - Запорізька торгово-промислова палата за підтримки Асоціації ювелірів України. Генеральний партнер виставки: ювелірний завод «Золотий Вік», «срібний» партнер – ТМ «Стерлінг9».

Спеціалізована виставка «Ювелірний Світ» у Запоріжжі – яскрава та завжди довгоочікувана подія, що привертає увагу численних шанувальників ювелірного мистецтва. Кожен рік виставка об’єднує провідних ювелірів України та представників закордонних торговельних марок. Експозиція сприяє популяризації ювелірного мистецтва, розвитку галузі. Тут заявляють про себе талановиті спеціалісти та майстри, демонструються ексклюзивні прикраси.

Цього року виставка об’єднала понад 50 компаній. Приємно, що навіть у складні для країни часи саме у Запоріжжі традиційно зібрались найкращі виробники ювелірних виробів. Свої нові колекції та ексклюзивні прикраси демонстрували  ювеліри Вінниці, Дніпропетровська, Запоріжжя, Львова, Одеси, Києва, Харкова, представники закордонних торгових марок.

Більше 5 тисяч запоріжців та гостей міста скористалися можливістю та поринули у світ вишуканої краси. Деяких відвідувачів чекали приємні сюрпризи: так, кожен 1000-й відвідувач «Ювелірного світу» отримав цінний подарунок від ТМ «Стерлінг9».

Гості виставки змогли не тільки познайомитися з сучасними тенденціями ювелірного мистецтва та зробити цінні придбання, але й висловити свою думку щодо найкращої прикраси виставки.

У результаті голосування звання «Краща прикраса виставки» цього року отримав перстень «Трикутник мрії» від ювелірної мережі «Carat», м. Харків. У трійці лідерів – гарнітур «Нічний сад» від одеської компанії «Golden Club» та обручка «Без шипів», що була представлена ювелірною компанією «Аріста».

Також серед учасників – вже добре відомі «Дніпропетровська ювелірна фабрика «Едем», «Ажур», «Танго», «Нота Бене», «Золотий Вік», «Вінниця-Кристал», «Соломія», «Алмаз-Діамант», «Золотая Сова»,  «Трейд» та багато інших.

Традиційно на виставці був представлений широкий асортимент виробів зі срібла – прикраси, ікони, столові прибори. Ознайомитися детальніше зі срібними виробами можна було під час спеціального тематичного показу.

Вперше у рамках «Ювелірного Світу» була представлена спеціалізована галерея мистецтв «ART» з роботами запорізьких художників. Справжніх поціновувачів народної творчості не залишила байдужими експозиція писанок. Адже в колекції запорізької майстрині Наталії Бабенко представлено писанкове мистецтво різних регіонів України і різних технік виконання.

200x150