64222 001 AUM Banner 600x80 en

“Кращий вітчизняний товар-2014”

25 вересня 2014 року у Національному комплексі “Експоцентр України” відбудеться заключний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки “Кращий вітчизняний товар 2014 року” та церемонія нагородження підприємств-переможців Конкурсу відповідно до Указу Президента України від 24.09.2005 № 1337.

Завдання конкурсу – відзначення кращих вітчизняних товарів та товаровиробників та інформування про них державних структур, дипломатичних кіл, громадськості. Даний захід презентує здобутки вітчизняних підприємств, утримуючих конкурентоспроможність у понад 100 різноманітних галузях економіки. За умовами Конкурсу, товари та послуги підприємств-переможців отримують дипломи та медалі “Кращий вітчизняний товар 2014 року”, до того ж у кожній номінації нагороди можуть отримати декілька видів продукції одного підприємства, якщо їх якість відповідає встановленим вимогам і очікуванням споживачів. Підприємство, яке отримує три або більше нагород, нагороджується “Золотим символом конкурсу”.

В рамках проекту 2013 року домінантами Конкурсу стали 85 українських підприємств, з яких 17 набули статус “Виробник кращих вітчизняних товарів 2013 року” і були нагороджені “Золотими символами Конкурсу”.

У разі зацікавленості щодо участі у Конкурсі підприємствам та організаціям області просимо звертатися до Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності ЗОДА за тел. 224-70-37 або на e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

200x150