Ambiente

КОНФЕРЕНЦІЯ ЧЛЕНІВ ЗАПОРІЗЬКОЇ ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВОЇ ПАЛАТИ

23 березня 2010 відбулася конференція Запорізької торгово-промислової палати. З звітною доповіддю виступив президент Запорізької ТПП Володимир Шамілов, були розглянуті питання, пов'язані з виконанням палатою пріоритетних завдань, поставлених на п'ять років, перспективи на 2010 - 2014 рр. і вибори керівних органів Запорізької ТПП.

Останні п’ять років Запорізька торгово-промислова палата приймала активну участь у реалізації програм соціально-економічного розвитку регіону, забезпечення міжнародного та інвестиційного іміджу Запорізької області у 2007-2010 рр. Діяльність торгово-промислової палати була спрямована на формування можливості розвитку на майбутні роки. ЗТПП продовжує приймати активну участь у програмах: «Стратегія регіонального розвитку Запорізької області до 2015 року», «Комплексне вирішення питань енергозбереження ті підвищення енергетичної безпеки області», «Забезпечення позитивного міжнародного інвестиційного іміджу області». Надалі продовжує реалізувати соціально – благодійні проект «Майбутнє народжується сьогодні» та проект підтримки підприємців - «Могутність краю».

На конференції було обрано керівні органи ЗТПП - члени Ради, Президії та Ревізійної комісії. Президентом Запорізької ТПП обраний Володимир Шамілов - кандидат економічних наук, Заслужений економіст України. Були вручені почесні нагороди та свідоцтва членам ЗТПП.

На 2010-2014 рр. Запорізька торгово-промислова палата розробила перспективні напрямки діяльності, що передбачають максимальне використання соціально-економічного потенціалу Запорізької області, формування європейське конкурентного середовища і підтримку інтеграційних прагнень регіонального бізнесу, план заходів підтримки конкурентоспроможності підприємств в умовах вільної торгівлі з Європейським Союзом.

Запорізька торгово-промислова палата і надалі продовжує досягати поставлених цілей, не зупиняючись на досягнутому.

Запорізька торгово-промислова палата: вчора, сьогодні, завтра.