64222 001 AUM Banner 600x80 en

Для розвитку медіації в регіоні

116 травня відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між Запорізькою торгово-промисловою палатою та Національною асоціацією медіаторів України. Мета - створення сприятливих умов розвитку медіації та культури застосування альтернативних способів вирішення спорів в Запорізькому регіоні та Україні в цілому.

Докладніше

Нова система оцінки впливу на довкілля

оценка2

Запорізька торгово-промислова палата запрошує25 травня 2018 року фахівців з питань екології на практикум:  «Нова система оцінки впливу на довкілля»

Особливості переходу на нову версію стандарту ISO 9001:2015

iso 90012015 e1525951980174Запорізька ТПП та орган із сертифікації «Глобал Сертифік» (м. Київ) запрошують осіб, відповідальних за функціонування системи менеджменту якості на Вашому підприємстві, на одноденний інтенсивний семінар-практикум Особливості переходу на нову версію стандарту ISO 9001:2015, який відбудеться 24 травня 2018 р. в м. Запоріжжя.

Докладніше

Регіональна конференція у Бердянську. У центрі уваги – якісні туристичні послуги

Реєстрація

13 – 14 червня Центр підтримки бізнесу м. Запоріжжя, оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати, запрошує до м. Бердянськ на конференцію «Можливості розвитку туристичної галузі та підвищення якості послуг в цьому секторі». Захід організовано за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

Докладніше

ЯК ЗНАЙТИ БІЗНЕС-ПАРТНЕРА В ЄС?

14 травня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбувся семінар для підприємців "ЯК ЗНАЙТИ БІЗНЕС-ПАРТНЕРА В ЄС?".Цей захід є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Докладніше

Семінар для підприємців «ЯК ЗНАЙТИ БІЗНЕС-ПАРТНЕРА В ЄС?»

31129413 1853400734704546 5629521202323128320 n4 травня 2018 року у Запорізькій торгово-промисловій палаті (бул. Центральний, 4) відбудеться семінар для підприємців "ЯК ЗНАЙТИ БІЗНЕС-ПАРТНЕРА В ЄС?". Початок об 11:30. Участь у семінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації: http://bit.ly/biz-seminar

200x150