З Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості!

Вітання

ЗТПП запрошує на практикум: «Огляд законодавчих змін за II квартал 2019 року, підготовка до складання звітності: прибуток, ПДВ, ПДФО, ЄСВ, ЄП, бухоблік»

42a8dee4379cb8b130c3853736601506f20c92c7В програмі практикуму:

1. Законодавчі новини 2 кварталу - роз'яснення, зміни, трактування - все, що буде актуально на дату семінару.

2. АС на паливо з 01.07.19 р. - огляд, основні правила, штрафонебезпечні ситуації.

3. Короткий огляд нюансів подання декларації з прибутку і фінзвітності за півріччя 2019 року (нагадувалка). Порядок виправлення помилок з бухобліку та декларації з прибутку.

Докладніше

Як знайти ринки збуту в країнах Перської затоки та Африки навчать на тренінгу

bankoboev.ru materik afrika globus12 вересня у Запорізькій ТПП відбудеться тренінг для агровиробників «Дослідження ринків збуту та пошук покупців для АПК у країнах Перської затоки та Африки, у тому числі з використанням інструментів електронних торговельних майданчиків». Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

Докладніше

У вересні Запорізька ТПП запрошує до «Агрошколи»

Без названия4 вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті стартує спеціальна навчальна програма - школа для аграріїв «Agroschool». Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

Докладніше

Літній інтенсив для фахівців відділів продажів

64653020 2927181357351721 6027949598792744960 n11 липня Запорізька торгово-промислова палата запрошує фахівців відділів продажів на інтенсивний курс «Продажі по телефону». Учасники отримають мовну практику, навчаться аналізувати статистику дзвінків, попрацюють над помилками. Тренер: Ольга Свєтова, сертифікований бізнес-тренер (Training for business), професійний коуч (МЕУК), фахівець з продажів B2B та B2C. Досвід у продажах більше 12-ти років в паливно-енергетичній і металургійній галузях. З 2016 року у сфері консалтингу малого і середнього бізнесу.

Запрошує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя

план

Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати у рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу за підтримки ЄБРР, дякує експертам, учасникам заходів що вже відбулися цього року. Разом з вами ми вивчали шляхи розвитку індустрії гостинності на конференції «HoReCaPRO», планували майбутнє на форумі «Цифрова економіка: МСБ на шляху до автоматизації», розширювали кордони співпраці на форумі «Кременчук експортує!».

Наразі готуємося до насиченої подіями осені та запрошуємо представників малого та середнього бізнесу до подальшої співпраці.

tppbizedu4